Recents in Beach

Νίκος Νικολόπουλος: Πρέπει ο Μητσοτάκης να διασφαλίσει τα σύνορα μας και το δικαίωμα της Ελλάδας να κάνει αυστηρή επιλογή στους μετανάστες από το Αφγανιστάν τους οποίους θα φιλοξενήσει.


 Σήμερα βλέπουμε την τραγωδία του Δυτικού κόσμου στο Αφγανιστάν που θα καταγραφει στην ιστορική  μνήμη των λαών ως μια θλιβερή, τρομακτική μέρα  μετά  την επικράτηση των φονταμενταλιστών ισλαμιστών Ταλιμπάν. Η αφγανική κρίση έρχεται με ταχύτητα να μας συναντήσει ως επόμενη, τεράστια πρόκληση. Λογικό και επόμενο είναι  όλοι να φοβόμαστε τι θα επακολουθήσει, γιατί πολλοί από τους ηγέτες των Ταλιμπάν παραμένουν βάναυσοι τρομοκράτες .

Η κυριαρχία του απάνθρωπου καθεστώτος των Ταλιμπάν μετά την ήττα των διεθνών δυνάμεων έχει σημαντικές επιπτώσεις για την πατρίδα μας.Η Καμπούλ είναι μακριά αλλά τα εκατομμύρια νεα κύματα Αφγανών θα κατακλύσουν

την Ελλάδα μας σε μερικούς μήνες! Ηδη Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Μπεν Γουάλας με δηλωσεις του εξήγησε  τι  μας περιμένει: «μετά την δημιουργία του τεράστιου μεταναστευτικού ρεύματος εκατομμυρίων φυγάδων, αυτοι απειλούν πλέον ευθέως την Ελλάδα, ως πρώτο σταθμό της ΕΕ από τα ανατολικά σύνορά της»

Και ασφαλώς μόνον η Τουρκία θα εκμεταλλευτεί και θα κερδίσει από τη νέα κατάσταση στο Αφγανιστάν, αφου θα χρησιμοποιήσει τις προσφυγικές ροές για να πιέσει Ελλάδα και Ε.Ε

 Η επικράτηση των Ταλιμπάν επομένως θα φέρει και νέα κακά στην Ελλάδα με την «εργαλειοποίηση» των προσφύγων  από τον Ερντογάν, καθώς αλλάζουν οι ισορροπίες στην Ανατολική Μεσόγειο.

 Η ανθρωπιστική διάσταση θα λάβει εκρηκτικές διαστάσεις.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες   ανησυχούν μήπως η χώρα ξαναζήσει ένα 2015, παρ’οτι δημοσίως οι υπουργοί διαβεβαιώνουν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.Οι εχέφρονες πολιτες δικαίως δεν εμπιστεύονται ότι η κυβέρνηση του ενδοτικου εθνομηδενιστη Μητσοτακη έχει τη πολιτικη βούληση να προστατεύσει τα σύνορα της Ελλάδας απο απρόσκλητους , ανεπιθύμητους και παράνομους λαθροεισβολεις… Ο Μητσοτάκης κοντά τρια χρονια συνεχίζει την ίδια πολιτικη του ΣΥΡΙΖΑ . Μια αντεθνική και καταδικασμένη πολιτικη απο τον ελληνικό λαό που αλλοιώνει τον πληθυσμό της Ελλαδος ,διαβρώνει τα θεμέλια του κρατους της κοινωνίας και αντιστρατεύεται τις ελληνοχριστιανικές  παραδόσεις .

Είναι λίαν πιθανόν να δούμε να εκτυλίσσονται στη πατριδα μας νέα  σκηνικά τρόμου φανατικών ισλαμιστών , δεδομένου ότι οι Ταλιμπάν είναι φανατικοί ισλαμιστές όπως και ο ψευτοσουλτάνος τρομοκράτης της περιοχής  Ερντογάν … 

Η ανύπαρκτη ως προς τη γεωπολιτική της διάσταση ΕΕ θα πρέπει κάποτε να αρχίσει να ωριμάζει και να πάψει να είναι ο χωροφύλακας η άντε ο τροχονόμος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ , που θέλει τη διάλυση των εθνών κρατών , την βίαιη  ομογενοποίηση της ταυτότητας των λαών , των θρησκειών και πολλών άλλων δομικών συστατικών των δυτικών κοινωνιών .

Το ζήτημα αυτό της επιβολής του καθεστώτος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ συνδέεται στενά και άρρηκτα με την τελευταία αλλά τεράστια διάσταση που αφορά το ανεξέλεγκτο μεταναστευτικό και προσφυγικό κύμα που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια .

  Τυχαίο ; Όχι κανεις δεν το πιστεύει …

Η νέα κρίση εισόδου αλλοδαπών στην πατρίδα μας λόγω των εξελίξεων στο Αφγανιστάν, καθώς η χώρα -που δεν προλαβαίνει να βγει από τη μία κρίση και μπαίνει σε άλλη - πρέπει να μας βρει προετοιμασμένους να διαφυλάξουμε το παρών και το μέλλον της Ελλάδας ! Ήδη τα πρώτα κύματα προσφύγων συρρέουν στα δυτικά σύνορα του Αφγανιστάν, με κατεύθυνση την Ευρώπη. 

 Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος απο την πρώτη στιγμή κραυγάζει σε « ωτα μη ακουόντων» πως δεν αποκλείεται πάλι ο Ταγίπ Ερντογάν να επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να εκβιάσει τους Ευρωπαίους αλλα και να προσπαθήσει να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα.

Ας υπογραμμιστεί πως  ήδη έχουν εγκαταλείψει το ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ περίπου  

3 εκατομμύρια άνθρωποι, που βρίσκονται στο Ιράν, με τους Ταλιμπάν να έχουν ανοίξει τα σύνορα ώστε να ξεφορτωθούν την εσωτερική αντιπολίτευση! 

 Δεν θα αντέξουμε … θα εξαφανιστούμε εάν εμεις επιτρέψουμε στο Μητσοτάκη να κάνει την Ελλάδα χώρα υποδοχής 3 η και 5 εκατομμυρίων Αφγανών οπως προκλητικά και δημόσια προανειγγειλε ο Ευρωπαιος Υπουργος Άμυνας γράφοντας «στα παλαιότερα των υποδημάτων του» τους καρπαζοεισπράκτορες πολιτικούς  της κυβέρνησης     καθώς και εκείνους της κοινοπραξίας των κομμάτων της αντιπολίτευσης …

   Ο όγκος αυτός των 3 η 5 εκατομμυρίων μουσουλμάνων  Αφγανών θα καταλάβει χωρις πόλεμο την Ελλάδα αφου υπάρχει η πιθανότητα να εγκλωβιστούν εδώ αφού ως γνωστόν η βαλκανική οδός προς την Ευρώπη είναι πλέον κλειστή, όπως και τα σύνορα της Γερμανίας. Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες και ομως ο Πρωθυπουργός δεν φαίνεται να το έχει αντιληφθεί!  

  Την προηγούμενη φορά το 2015 επί Τσίπρα τότε ένα μεγάλο μέρος των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών που είχαν έρθει αρχικά στην Ελλάδα, πολλες χιλιαδες  «διέφυγαν» προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες .Τώρα ομως τα σύνορα των γειτονικών χωρών είναι προφυλαγμένα με ηλεκτροφόρα σύρματα και αλλα «οχυρωματικά» έργα και στις κυβερνήσεις τους έχουν εκλεγεί πολιτικοί που δεν κάθονται στα τέσσερα, που δεν είναι ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ ενω οι πρωθυπουργοί τους  δεν « σκιάζονται» μήπως δεν τους πουν προοδευτικούς … 

 Οι ευρωλιγούρηδες της ευρωπαϊκής Ένωσης -δια στόματος Μ.Σχοινά- κάλεσαν τους Αφγανούς να εισβάλλουν στη χώρα μας, καθώς είναι η πρώτη χώρα της Ευρώπης. 

 Σε όσους συμπατριώτες και ιδιαιτερα σε οποίους ομοϊδεάτες προτιμούν τη σιωπή γιατί νιώθουν σαν να είναι βολεμένοι -με την ελπίδα να αντιληφθούν το τσουνάμι που έρχεται και να πράξουμε τα δέοντα- αφιερώνω τη δήλωση του Ελληνόφωνου Επιτρόπου και Αντιπροέδρου της Ε.Ε. κ.Μαρ. Σχοινά :  «Τα σύνορα της ΕΕ παραμένουν ανοικτά για όποιον απομακρύνεται από την βία και τους διωγμούς».

Οι μόνοι που χαίρονται είναι οι Ισλαμοφασιστες Ταλιμπάν ενω επισης η Τουρκία και οι δουλεμπορικές ΜΚΟ, τρίβουν τα χέρια τους…

Ο κίνδυνος είναι τεράστιος η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη να προβεί σε υποχωρήσεις και εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και να κάνει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι … που θα μπαίνει όποιος έχει πιστοποιητικό και «διαβατήριο»  απο τον Ισλαμιστή Ερντογάν !


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">