Recents in Beach

Μητσοτάκης: Απ’ τις δεσμεύσεις για προστασία ζωής, περιουσιών και περιβάλλοντος στο… είναι ανέφικτο! [VIDEO]


 Ομολογία ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να περιορίσει τις πυρκαγιές που μαίνονται ανεξέλεγκτες εδώ και μέρες σε δεκάδες περιοχές της χώρας αποτέλεσε το έκτακτο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός προετοίμασε ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι ακόμα πιο δύσκολες, ενώ σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει ταυτόχρονα τις ανθρώπινες ζωές, τις περιουσίες και το περιβάλλον.

“Η προτεραιότητά μας είναι πάντα η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Ακολουθεί η προφύλαξη των περιουσιών, του φυσικού περιβάλλοντος και των κρίσιμων υποδομών. Δυστυχώς, στις συνθήκες αυτές, η ταυτόχρονη επίτευξη όλων αυτών των στόχων είναι απλά ανέφικτη“, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως, τόσο πριν από λίγους μόλις μήνες όσο και το 2020, κατά τη διάρκεια συσκέψεων για τον αντιπυρικό σχεδιασμό, υπογράμμιζε ξανά και ξανά ότι “πρωταρχικό καθήκον κάθε οργανωμένης πολιτείας, δεν είναι άλλο από την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών” και πως ο ίδιος μάλιστα ως άνθρωπος έχει ιδιαίτερες περιβαλλοντικές ανησυχίες και “φροντίζω πάντα να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να προστατεύσουμε το μοναδικό μας φυσικό περιβάλλον, αναπόσπαστο στοιχείο του οποίου είναι και ο δασικός μας πλούτος”, ενώ και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης διατυμπάνιζε πόσο εξαιρετικήκαταπληκτική και πρότυπη δουλειά έχει γίνει σε ό, τι αφορά τα μέτρα πυροπροστασίας της χώρας μας

Με πληροφορίες από avgi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">