Recents in Beach

Προηγήθηκε η ανεξαρτητοποίηση από την διαγραφή λέει η Πολύμερου ...Οδεύει προς Μέτιο;



 Η παράταξη "Περιφερειακή Σύνθεση ανακοίνωσε την διαγραφή της περιφερειακής συμβούλου Θάσου Μαρίας Πολύμερου  την οποία η "ανεξάρτητη" πλέον σύμβουλος αμφισβητεί.

Σημασία για τους πολίτες δεν έχει ποιος είπε πρώτος τι αλλά την αποτελεσματικότητα  της παρουσίας στο περιφερειακό συμβούλιο του καθενός  μέλους του. Σημασία έχει τι κάνει η περιφερειακή διοίκηση εκτός από το να εκπροσωπεί τον κ. Μητσοτάκη.

Το ερώτημα που τίθεται προς την κα Πολύμερου είναι απλό, πόσο καιρό θα μείνει "ανεξάρτητη" και αν θα προσχωρήσει στην παράταξη Μέτιου με αντάλλαγμα κάποια θέση...

      ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ 

 Δύο χρόνια από την τιμή που μου έκαναν οι συντοπίτες μου να με επιλέξουν ως μοναδικό εκπρόσωπο της ΠΕ Θάσου στο περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ, είναι οι μόνοι που μπορούν να με κρίνουν για την έως σήμερα πορεία μου.

Δεν θα μπω καν στην διαδικασία να απαντήσω στη λασπολογία και τα ψέματα που ειπώθηκαν εις βάρος μου.

Η μοναδική έδρα της Θάσου ανήκει στους κατοίκους της οι οποίοι μου την εμπιστεύτηκαν .

 Από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι με αίσθημα ευθύνης απέναντι τους προσπάθησα να αναδείξω ζητήματα που μας απασχολούν στο νησί και να προτείνω λύσεις. Για το σκοπό αυτό ζήτησα και απαίτησα, με δυνατή φωνή και πάντοτε στα πλαίσια των πολιτικών ορίων. Σε αυτή τη πορεία θα συνεχίσω με μόνο γνώμονα την ανάπτυξη και την πρόοδο του νησιού μου και των συμπολιτών μου. Αυτό και μόνο αξίζει ώστε να προσπαθώ να εκπροσωπώ το νησί μου με όλες τις δυνάμεις μου.

              Εχθές το πρωί μίλησα με τον επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης κο Χριστόδουλο Τοψίδη και του ανέλυσα τις σκέψεις μου, τους λόγους και την απόφαση μου να ανεξαρτητοποιηθώ. Μου ζήτησε χρόνο πριν στείλω οποιαδήποτε δημόσια δήλωση. Ενώ το σεβάστηκα, αυτός έστειλε δελτίο τύπου όπου ανακοίνωνε τη διαγραφή μου, χωρίς φυσικά να τηρεί τα απαιτούμενα εκ του κανονισμού στοιχεία όπως τις υπογραφές τουλάχιστον 8 συμβούλων από τους 12 της Περιφερειακής Σύνθεσης. Ακολούθως απέστειλα στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου τη δήλωση Ανεξαρτητοποίησης μου, όπως την είχα ετοιμάσει. Η συμπεριφορά αυτή επιβεβαιώνει το ορθό της απόφασης μου. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για προσωπικές διαφωνίες αλλά για διεκδικήσεις,έργα κ αποτελέσματα. 

 Το μόνο χρέος που έχω, η μόνη υπόσχεση που δίνω, στο κόσμο της Θάσου είναι ότι θα είμαι παρούσα στα ζητήματα που μας απασχολούν και θα δουλέψω με όλες τις δυνάμεις μου ώστε να έχουμε πρακτικά μετρήσιμα αποτελέσματα στους τομείς που αφορούν την κοινωνία. 


Μαρία Πολυμέρου 

Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Θάσου



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">