Recents in Beach

Το ΑΚΚΕΛ ζητά παρέμβαση εισαγγελέα κατά ΣΚΑΙ και Σύψα για προκλητική παραβίαση μέτρων ασφαλείας

     


Αν έχετε κάποιον συγγενή ή φίλο που τον έχουν διαγνώσει με COVID-19 και βρίσκεται σε ειδική πτέρυγα νοσοκομείου ή χειρότερα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και θελήσετε να πάτε να τον δείτε (έστω και σε απόσταση μέτρων), οι κομματικοί εγκάθετοι του Μητσοτάκη-Σημίτη που ελέγχουν τα νοσοκομεία, το πιθανότερο είναι  να σας προσβάλλουν με θεατρική παράσταση «περί αισθήματος ευθύνης», «σεβασμού στον αγώνα που γίνεται»  κλπ κλπ, διότι είναι ελεγχόμενο περιβάλλον για το καλό των ασθενών κλπ κλπ. Μπορεί και να σας πετάξουν έξω με απειλές και με όλα τα … συνοδευτικά γαλλικά.

            Το κανάλι ΣKAI όμως (στο οποίο βρίσκεται η ανιψιά του Πρωθυπουργού, η σύζυγος του προέδρου του ΕΟΔΥ, η ανιψιά ή εγγονή του Χαρδαλιά (https://akkelparty.blogspot.com/2020/09/blog-post_25.html) και ποιος ξέρει πόσοι και ποιοι άλλοι σε διαπλεκόμενες φαμίλιες), μπήκε άνετα στο Λαϊκό Νοσοκομείο, υπό την κάλυψη και συνοδεία του γνωστού και σεσημασμένου κ. Σύψα και μάλιστα μέσα στον χώρο της μονάδας COVID !!!

Εκεί που οι συγγενείς δεν επιτρέπεται να πλησιάσουν, ο καθεστωτικός ΣΚΑΙ μπούκαρε προκλητικά, με ξεναγό τον τηλεοπτικό αστέρα Νίκο Σύψα να παίζει τον ρόλο του γιατρού και να χρησιμοποιεί την περιουσία των Ελλήνων πολιτών, δηλαδή τη συχνότητα εκπομπής του ΣΚΑΙ, για να τούς τρομοκρατήσει και αναγκάσει να εμβολιαστούν από φόβο, όχι από συνειδητή, ασφαλή επιλογή.

            Ο ΣΚΑΙ έγραψε ότι πήρε άδεια για να μπει στους συγκεκριμένους χώρους, αλλά ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!  Κανένας συγγενής δεν θα έπαιρνε άδεια, δεν υφίσταται καν η έννοια της άδειας για συγγενείς. Αν είναι ασφαλές για τον ΣΚΑΙ να μπαίνει μέσα, γιατί με τον ίδιο τρόπο να μη μπαίνουν και συγγενείς; Μόνο τις καταγγελίες που δημοσίευσε ο δικηγόρος κ. Αντωνιάδης να δούμε για απαγόρευση συγγενών να δουν τους ανθρώπους τους, τον αγώνα που έκανε ο ίδιος και οι συγγενείς κλπ, τότε η τηλεοπτική παράσταση του ΣΚΑΙ και του Σύψα είναι ένα ξέρ@σμα αναισθησίας και ανευθυνότητας.

            Το ΑΚΚΕΛ είναι βέβαιο ότι οι εισαγγελείς δεν θα φοβηθούν από την ισχυρή σχέση του ΣΚΑΙ-Καθημερινής με το κύκλωμα του Μητσοτάκη-Σημίτη, ούτε από την «αγαπητική» σχέση του κ. Σύψα με φαρμακοβιομηχανίες όπως η Pfizer κλπ, η οποία διακόσμησε όμορφα την σχέση με δωρεές χιλιάδων ευρώ για «έρευνα» με Επιστημονικό Υπεύθυνο πάντοτε τον κ. Σύψα.

            Ακόμη η ΕΣΗΕΑ ελπίζουμε να φρεσκάρει τη μνήμη της, σχετικά με το έγγραφο της 3ης Μαρτίου 2020, που υπογράφουν ο Διοικητής του Λαϊκού, Χρήστος Αντωνόπουλος και η Αναπληρώτρια, Αδαμαντία Εγγλεζοπούλου, σύμφωνα με το οποίο «Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε εργαζόμενο να προβαίνει σε δηλώσεις προφορικές ή εγγράφως στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που αφορούν στη διαχείριση "ύποπτων" ή επιβεβαιωμένων περιστατικών του νέου κορωνοϊού». Στον κύριο Σύψα είχε ανατεθεί η επαφή και δηλώσεις στα ΜΜΕ, οδηγώντας τους δημοσιογράφους σε δεοντολογική παραβίαση διότι δεν μπορούσαν να έχουν άμεση επαφή με την Πηγή που αποτελεί ο κάθε εργαζόμενος στα νοσοκομεία. Τον Αύγουστο 2020 αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Σύψας αμείφτηκε (από ειδικό λογαριασμό του Πανεπιστημίου ΕΚΠΑ) και για αυτές τις υπηρεσίες του στα ΜΜΕ με ποσό 20.000 ευρώ ως «Επιστημονική Υποστήριξη Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Ε.Κ.Π.Α. Ν. Σύψα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (COVID-19)» με ημερομηνία λήξης στις 31.1.2021 και «με δυνατότητα παράτασης έως 31.3.2021».

            Ο ΣΚΑΙ δηλαδή νομιμοποίησε (εκτός των άλλων) και τον Κομισάριο Πληροφοριών του καθεστώτος αντί να σπάσει την παράνομη και αντιδεοντολογική απαγόρευση κατά των γιατρών και το μπλοκάρισμα κατά δημοσιογράφων. Αυτό, εκτός των άλλων δεν είναι και ακραία αντισυναδελφική συμπεριφορά, κύριοι και κυρίες της ΕΣΗΕΑ;

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">