Recents in Beach

Δώσε στο σαλόνι σου τον αέρα που του αξίζει

 Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν πραγματικά δίνεις στο σαλόνι σου την προσοχή που πρέπει ή αν απλώς το θεωρείς ως τον χώρο με το λιγότερο ενδιαφέρον στο σπίτι; 

Θέλεις να μετατρέψεις το σαλόνι σου στο πλέον cozy δωμάτιο του σπιτιού σου; Έχεις ανάγκη απλώς από μία ανανέωση, που θα κάνει τον χώρο σου ένα μίνι καταφύγιο, για να χαλαρώσεις ύστερα από μία δύσκολη μέρα;

Αν ναι, τότε η Istikbal Kimerland είναι εδώ για να σου προτείνει έπιπλα σαλονιού από μία τεράστια ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και υλικά. Πάντα με την ποιότητα και τις ασυναγώνιστες τιμές της Istikbal.


Έπιπλα σαλονιού για κάθε δραστηριότητα

mavenna-saloni-carina-water-green.jpg

Θέλεις να χαλαρώσεις στην πολυθρόνα σου με ένα βιβλίο ή ένα ποτό; Θέλεις να ξαπλώσεις άνετα στον καναπέ σου και να απολαύσεις μία ταινία ή, αν έφτασε η βραδιά που θα συναντηθείς με φίλους, θέλεις να προσφέρεις έναν φιλόξενο χώρο για όλη την παρέα;  

Η Istikbal Kimerland θα σου δώσει τη λύση για όλες τις απαιτήσεις που έχεις από το σαλόνι σου. Με την ποικιλία σε έπιπλα σαλονιού, που διαθέτει, θα καλύψει σίγουρα όλες σου τις ανάγκες. 

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε κλασικούς καναπέδες, καναπέδες-κρεβάτια, γωνιακούς καναπέδες, πολυθρόνες και σκαμπό, και φυσικά σαλόνια, ό,τι ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και ταιριάζει  στο χώρο σου. 

Μπορείς ακόμα να βρεις έπιπλα τηλεόρασης και τραπεζάκια, αλλά και τραπεζαρίες σαλονιού.


Βρες την ιδανική τραπεζαρία και κάνε όλα τα γεύματα της μέρας ξεχωριστή εμπειρία

alegro-trapezaria.jpg

Μπορεί η καθημερινότητα πολλές φορές να μας αναγκάζει να κινούμαστε με πιο γρήγορους ρυθμούς, αλλά πόσες στιγμές μέσα στη μέρα θα θέλαμε να απολαύσουμε με ηρεμία το γεύμα μας; 

Με τις υπέροχες επιλογές σε μοντέρνες τραπεζαρίες, που σου δίνει η Istikbal, μπορείς να βρεις αυτή που θα καλύψει τις δικές σου ανάγκες. Επίλεξε ανάμεσα στα σετ τραπεζαρίας ή σύνθεσε την τραπεζαρία, που έχεις ονειρευτεί!

Οι διάφορες επιλογές από τα έτοιμα σετ τραπεζαρίας της συλλογής της Istikbal μπορούν εύκολα να ταιριάξουν σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης, οπότε δεν έχεις παρά να βρεις αυτό που θα “δέσει” με το δικό σου σαλόνι.

Προτίμησε, τέλος, άνετες και λειτουργικές καρέκλες, συνδύασέ τες με το κατάλληλο τραπέζι και μετάτρεψε αυτό το σημείο του σπιτιού σου στον πλέον ζεστό και φιλικό χώρο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">