Recents in Beach

Ακριβέ μου Κυριάκο...

 


H ομιλία στην Θεσσαλονίκη (LIVE)...


NEA ANAΡΤΗΣΗ

Την ακρίβεια που απελαύνει προσπάθησε να κρύψει ο πρωθυπουργός. Xωρίς όμως επιτυχία. 
Tα επιχειρήματα επιδερμικά, δεν... μπορούν να πείσουν ούτε τους δικούς του ψηφοφόρους. 

Το τέχνασμα των 1.200 ευρω

Οσον αφορά δε το τέχνασμα των 1,200 ευρώ στους νέους, δεν πρόκειται για 1,200 ευρώ, αλλά για 600, καθώς τα υπόλοιπα 600 πηγαίνουν απευθείας στους εργοδότες. 

Όπως ειπε: «μεγαλώσατε βιώνοντας μόνο κρίσεις, κλείνοντας τους ορίζοντές σας. Δεσμεύομαι να παλέψω προκειμένου να αλλάξει αυτή η εικόνα και γι’ αυτό εισηγούμαι ένα εθνικό σχέδιο δράσης για τη νεολαία. Θέλω ισότητα στις ευκαιρίες, εξωστρέφεια, ανοικτή πρόσβαση στη γνώση και διεύρυνση της συμμετοχή σας στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική δράση. Πρέπει να υπογράψουμε ένα νέο συμβόλαιο με πρώτη πρωτοβουλία, το πρώτο ένσημο. Αυτό σημαίνει ότι στο εξής, νέοι έως 29 ετών που δεν έχουν καμία προϋπηρεσία, όταν θα προσλαμβάνονται με πλήρη απασχόληση, θα ενισχύονται από την Πολιτεία με 6 μήνες με 1.200 ευρώ. Τα 600 θα κατευθύνονται στους εργοδότες μειώνοντας το μισθολογικό κόστος, τα άλλα 600 θα πηγαίνουν απευθείας στον νέο και τη νέα, επιπλέον της αμοιβής του για να τα αξιοποιήσουν όπως οι ίδιοι θέλουν».


Tα Rafale

"Tα πρώτα μαχητικά αεροσκάφη Rafale θα πετάξουν πριν το τέλος του έτους στους ελληνικούς ουρανούς", είπε. «Από αυτό το βήμα ανακοίνωσα πέρυσι την αγορά των 18 πρώτων Rafale τα οποία σύντομα θα γίνουν 24. Τα πρώτα απ’ αυτά θα πετούν στους ελληνικούς ουρανούς πριν το τέλος του έτους» ανεφερε χαρακτηριστικά από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Τόνισε επίσης ότι τα ελληνικά σύνορα φρουρούνται πλέον ως ευρωπαϊκά και ότι οι παράνομες εισροές μεταναστών σχεδόν μηδενίστηκαν.

Τζάμπα data

Για τους φοιτητές:  «Η επαγγελματική κατάρτιση σταματά έτσι να είναι ο φτωχός συγγενής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το παιδί που φοιτεί μακριά από το σπίτι του, θα ενισχύεται με 1.000 ευρώ ετησίως, όσο διαρκούν οι σπουδές του, είτε φοιτεί σε δημόσιο ΙΕΚ, είτε σε πανεπιστήμιο. Αλλά και κάτι σημαντικό που απευθύνεται στο σύνολο των πολιτών κάτω των 29 ετών. Από 1η Ιανουαρίου 2022 μηδενίζεται για εσάς το ειδικό τέλος κινητής τηλεφωνίας και data, ώστε πλέον όλο οι νέοι να έχουν ευκολότερη και φθηνότερη πρόσβαση στην ψηφιακή πληροφορία και επικοινωνία. Με αυτό το μέτρο θα μπορείτε να ωφεληθείτε μέχρι και 20 ευρώ στον μηνιαίο λογαριασμό σας. Όσο για τους εφήβους 15-19 ετών, αυτοί που θα έχουν εμβολιαστεί, αποκτούν ένα ακόμη κίνητρο. Θα τους προσφέρουμε εν είδει αναγνώρισης 50 MB data στο κινητό τους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">