Recents in Beach

Συνεχίζει ο δήμαρχος να έχει τη φωτογραφία με το Μητσοτάκη στο γραφείο του;

 


Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, είναι γνωστό ότι ανήκει στο χώρο της Ν.Δ και ήταν από τα στελέχη που υπέγραψαν  για την υποψηφιότητα  Άδωνη Γεωργιάδη.

Πολλές φορές προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ της κοινωνίας και του κόμματος του, το οποίο κυβερνάει τα τελευταία δύο χρόνια χώρα και έχει κάνει πολλές αρνητικές παρεμβάσεις στον Έβρο.

Στο βόρειο Έβρο η κυβέρνηση Μητσοτάκη  έχει πετύχει καίρια χτυπήματα με την απόφαση της για δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας στο Φυλάκια σπάζοντας την Εθνική γραμμή που είχε χαραχθεί τα προηγούμενα χρόνια για εξαίρεση της Θράκης . Επίσης με το νόμο Κεραμέως,    ο οποίος επέφερε  τεράστια μείωση εισακτέων στις σχολές της Ορεστιάδας και της νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο  ο βόρειος Έβρος κινδυνεύει να υποστεί τεράστια οικονομική και κοινωνική ζημιά.

Επίσης ο κ . Μητσοτάκης  στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Βελλίδειο,  σε σχετική ερώτηση, τάχθηκε χωρίς περιστροφές υπέρ της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το νέο σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου που μετατρέπει τον Έβρο σε ζώνη εκτός Ε.Ε. Ουδέτερη ζώνη με λίγα λόγια, κάτι που γνωρίζει ο δήμαρχος Ορεστιάδας 

Ο κ. Μαυρίδη,ς που πολλές φορές δοεν μασάει τα λόγια του, συνεχίζει να έχει την φωτογραφία που είναι με τον κ. Μητσοτάκη, κορνιζαρισμένη στο γραφείο του;

Δεν σκέφτεται να την αποσύρει; 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">