Recents in Beach

Ο Δημήτρης Χατζηνικόλας δίνει βήμα στους πολίτες με δική του εκπομπή στο Kontra Channel

 


Τη δική του εκπομπή στο Kontra, κάθε Κυριακή, αναλαμβάνει ο Δημήτρης Χατζηνικόλας, επιδιώκοντας να δώσει βήμα στους πολίτες, ώστε να εκφράζουν τις απόψεις τους και να καταθέτουν τους προβληματισμούς τους.

Για την εκπομπή του έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook 

Με μεγάλη χαρά, (αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα προσπεράστε το), σας ανακοινώνω ότι από την Κυριακή 3 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή θα τα λέμε μαζί στο Kontra Channel. 22:00 με 23:00 στο δελτίο ειδήσεων και 23:00 με 1:00 το βράδυ με μια εκπομπή διαφορετική από τις άλλες.
Και όταν γράφω "θα τα λέμε μαζί" κυριολεκτώ.
Οι πρωταγωνιστές αυτής της εκπομπής δεν θα είναι πολιτικοί, ούτε δημοσιογράφοι, ούτε πάσης φύσεως δημοσιολογούντες. Θα είστε εσείς.
Θα δηλώνετε συμμετοχή και μέσα από το Zoom, τη διαδικτυακή αυτή πλατφόρμα, κάθε Κυριακή μαζί με πέντε έως δέκα από εσάς θα σχολιάζουμε την επικαιρότητα και θα ακούμε τη δική σας άποψη για όλα τα μεγάλα θέματα.
Εννίοτε θα φιλοξενούμε και κάποιον πολιτικό ή κάποιον συνάδελφο δημοσιογράφο για να τον ρωτάτε εσείς όσα επιθυμείτε.
Τις λεπτομέρειες θα τις γράψω τις επόμενες ημέρες, για το πώς και πού δηλαδή θα δηλώνετε συμμετοχή. Είναι περιττό να γράψω ότι δύναμη κάθε δημοσιογράφου, κάθε εκπομπής και κάθε καναλιού είστε εσείς, ο κόσμος. Όταν είμαστε πολλοί κανείς δεν μπορεί να μας επιβάλλει τι και πώς θα το πούμε και τι θα γράφουμε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">