Recents in Beach

«ΕΞΩΝ ΦΡΕΞΩΝ» ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ONE WOMAN SHOW ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ

 


Η Σοφία Κουρτίδου είναι «Εξών Φρεξών» και μας καλωσορίζει στον πλανήτη της. Έναν φανταστικό κόσμο, όπου όλα τα απίθανα είναι… πιθανά. Σε αυτό τον κόσμο, ο βήχας γίνεται μελωδία, το αντισηπτικό είναι μουσικό όργανο και μια φωνή μετατρέπεται ζωντανά σε ολόκληρη ορχήστρα.

 

Τα πάντα είναι διαφορετικά. Μέχρι και ο Michael Jackson τραγουδάει σε παραδοσιακό πανηγύρι, ενώ η Shakira στήνει πάγκο στη λαϊκή. Μια «φανταστική» μπάντα, οι Αφανείς, παίρνουν ζωή μέσα απ’ τη φωνή και τη φαντασία της Σοφίας Κουρτίδου, δημιουργώντας έναν εξωπραγματικό πλανήτη που δεν υπάρχει!
 

Ένα εξωφρενικό one woman show. Μια συναυλία χωρίς μουσικά όργανα, όπου με live looping και ζωντανά εφέ η Σοφία δημιουργεί ολοκληρωμένα μουσικά σύνολα, ηχογραφώντας ζωντανά τη φωνή της, ήχους και ό,τι ταιριάζει στον κόσμο της.
 

Είναι stand up comedy; Είναι μουσική παράσταση; Είναι ό,τι πρέπει ή ό,τι να 'ναι; Σίγουρα είναι κάτι που δεν έχεις ξαναδεί! Με ονειρική ατμόσφαιρα, αυτοσχεδιασμό και εκρηκτικά συναισθήματα. Όλα αυτά βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι η ελληνίδα μάνα θα την αφήσει ήσυχη χωρίς παρεμβάσεις…
 

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις σε Αθήνα, Τρίκαλα και Θεσσαλονίκη, το καινούργιο one woman show της Σοφίας Κουρτίδου έρχεται στην γενέτειρα πόλη της, την Αλεξανδρούπολη, στις 12 Σεπτεμβρίου, και έπειτα στην Καβάλα, στις 13 Σεπτεμβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">