Recents in Beach

WTT Youth Contender Ορεστιάδας: Παράταση έως τις 06/09 στην προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής

 


Παράταση μέχρι την προσεχή Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου πήρε η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων της Ορεστιάδας. Το επονομαζόμενο WTT Youth Contender στην ακριτική πόλη θα διεξαχθεί στο χρονικό διάστημα από τη 1 έως τις 7 Οκτωβρίου με διοργανωτή τον τοπικό Γ.Σ. Φιλία στο γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς». Σύμφωνα με την προκήρυξη οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μπορούσαν να υποβληθούν μέχρι και σήμερα το μεσημέρι. Επειδή όμως, δεν ήταν πολλές οι δηλώσεις, που έγιναν εγκαίρως, η παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος (ITTF) επέκτεινε για λίγες ημέρες το χρονικό περιθώριο. Έτσι, η προθεσμία εγγραφών για το WTT Youth Contender Orestiada μετατέθηκε για την προσεχή Δευτέρα στις 14:00 ώρα Ελλάδας (20:00 Σιγκαπούρης, όπου έχει γραφεία η ITTF). Κατηγορηματικά μάλιστα, τονίζεται ότι καμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή μετά την προθεσμία εγγραφής. Οι δηλώσεις υποβάλλονται στο online σύστημα της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος (https://wtt.ittf.link/), ενώ θυμίζουμε ότι στη σελίδα της διοργάνωσης στο σάιτ της ITTF (https://www.ittf.com/tournament/5312/2021/wttyouthcontender-orestiada/) υπάρχουν η προκήρυξη και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες. 

Η Φιλία Ορεστιάδας και οι συνεργάτες της περιμένουν ότι θα έχει αποτέλεσμα αυτή η παράταση ημερομηνίας. Είναι η πρώτη φορά που θα γίνει στη χώρα διεθνές τουρνουά με παγκόσμια εμβέλεια στις μικρές ηλικίες, δεν πρόκειται για γνωστούς και καθιερωμένους αγώνες και φυσιολογικά κάπου δεν παρατηρήθηκε άμεσα μεγάλη ανταπόκριση. Από τα γαλανόλευκα χρώματα είχαν δηλωθεί μέχρι σήμερα το μεσημέρι 9 αγόρια και 5 κορίτσια, ενώ υπάρχει και μία συμμετοχή από την Κύπρο.  

Θυμίζουμε ότι το όπεν αφορά μόνο στο απλό στις ηλικιακές κατηγορίες από κάτω των 13 έως κάτω των 19 ετών. Από τη 1 έως τις 3 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες των κοριτσιών, η 4η Οκτωβρίου είναι μέρα ρεπό κι από τις 5 έως τις 7 θ’ αγωνιστούν τα αγόρια. 

Όπως αναφέρει η προκήρυξη για την Ορεστιάδα οι αγωνιστικές παρουσίες θα είναι μέχρι 16 στο απλό U13, μέχρι 36 στις U15, U17 και U19 και οι αριθμοί είναι ίδιοι για αγόρια και κορίτσια.  

Κάθε χώρα μπορεί να εμφανίσει έως και 3 αθλητές/τριες σε κάθε κατηγορία και η διοργανώτρια Ελλάδα έως 6. Η πρώτη φάση γίνεται σε γκρουπ, η δεύτερη σε νοκ άουτ και κάθε αθλητής/τρια έχει το δικαίωμα να δηλώσει και στη μία παραπάνω κατηγορία από τη δική του. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">