Recents in Beach

Αντώναρος: Γιατί οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ τρομάζουν τη Νέα Δημοκρατία…


 Στην αλλαγή και τη δυναμική των δεδομένων μετά τις εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ και τον αντίκτυπό τους στη Νέα Δημοκρατία και τις επικείμενες (πιθανές) εκλογές, αναφέρεται σε ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Όπως λέει υπό αυτές τις εξελίξεις οι επόμενες εκλογές αποκτούν άλλη δυναμική.

Αποφεύγει τις προβλέψεις αλλά σημειώνει πως η Νέα Δημοκρατία μπαίνει σε μια τροχιά ηττοπάθειας και πως βιάζονται όσοι προβλέπουν διπλές εκλογές…

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Βιάζονται όσοι προβλέπουν “διπλές” εκλογές. Με την κάθοδο Παπανδρέου κι ορισμένες άλλες (αόρατες για την ώρα εξελίξεις που βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη) η απλή αναλογική ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οι επόμενες εκλογές αποκτά άλλη δυναμική.
Δεν είναι ώρα για πολλές προβλέψεις. Αλλά: Το στοίχημα που τρομάζει τη ΝΔημοκρατία που βρίσκεται μαζί με την πρόεδρο της ήδη σε ανομολόγητη τροχιά ηττοπάθειας είναι ο σχηματισμός σύγχρονης, προοδευτικής, φιλικής προς την κοινωνία, πατριωτικής κυβέρνησης.
Ποιοι θα μετάσχουν; Ε αυτό θα μας το πει η απλή αναλογική. Που αν τελικά σχηματισθεί κυβέρνηση με αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχει “υποχρεωτική αποστολή” μεταξύ των άλλων τη ψήφιση εκλογικού συστήματος απλής αναλογικής για να στείλει στο χρονοντούλαπο τις εφευρέσεις εκλογομαγείρων που θέλουν να κυβερνιέται η χώρα μονοκομματικά από το 37%.»




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">