Recents in Beach

Τα μικρά αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία της οδήγησης

 Οι λάτρεις του είδους καταλαβαίνουν πολύ καλά τι σημαίνει να έχεις την καλύτερη οδηγική εμπειρία με τη μηχανή σου. Πάμε να δούμε μερικά από τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι , για να δώσεις μια νέα νότα στα ταξίδια και τις βόλτες σου!


Μια πρώτη επιλογή είναι οι χούφτες, που βοηθούν στην απόλυτη προστασία του χεριού, κάθε φορά που οδηγείς. Μπορείς να ανακαλύψεις μια μεγάλη σειρά με επιλογές, όπως κλειστές χούφτες μηχανής , που διαθέτουν μοναδικό και εργονομικό σχεδιασμό. Οι περισσότερες είναι πολύ ελαφριές, σου προσφέρουν ασφάλεια και μπορείς να τις τοποθετήσεις εύκολα. 

image_870.jpg


Μια ακόμη επιλογή είναι οι λασπωτήρες και τα φτερά, που αποτελούν την κατάλληλη πρόταση που προσφέρει ασφάλεια στην οδήγηση και προστασία από τις λάσπες και κάθε κίνδυνο που μπορεί να εμφανιστεί. Είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό FBG και καλυμμένοι με βαφή carbon look. Μπορείς να βρεις αυτό που ταιριάζει ιδανικά στη δική σου μοτοσυκλέτα και να την ενισχύσεις με την κατάλληλη ασφάλεια και προστασία. 

ke6-paraf.jpg

Επίσης εξυπηρετικό αξεσουάρ είναι τα καλύμματα πιρουνιού, που προστατεύουν από σκόνη, χαλίκια και άλλες αντίξοες περιπτώσεις. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας neoprene και προσφέρουν και αισθητική βελτίωση στη μηχανή σου. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές και βρες αυτό που ταιριάζει στη μοτοσυκλέτα σου και στις ξεχωριστές της ανάγκες. Τοποθετούνται εύκολα και μπορούν πολλά από αυτά διαθέτουν και φερμουάρ για τέλεια εφαρμογή. 

ktm990_neoprene_3_1_1_1_1_1_1.jpg



Γνώρισε όλες τις επιλογές σε αξεσουάρ μοτοσυκλέτας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Moto Discovery και ανακάλυψε όλα αυτά που ψάχνεις για τη δική σου μοτοσικλέτα!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">