Recents in Beach

BRANDING YOUR CITY - DIDYMOTEICHO ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΦΩΤΟ-CHALLENGE


 Η Εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου “αποΔΙΔω” προσκαλεί όλους τους κατοίκους της πόλης να αξιοποιήσουν δημιουργικά την εξόρμησή τους στα πλαίσια του ‘’#BRANDINGYOURCITY’’ και να αναδιαμορφώσουν παράλληλα την ψηφιακή εικόνα της πόλης. 

Πώς θα γίνει αυτό;

Για τις επόμενες δύο βδομάδες (1-14/ Νοεμβρίου) η ομάδα μας στοχεύει στην συλλογή φωτογραφιών της πόλης που αντικατοπτρίζουν την ταυτότητά της από την οπτική των κατοίκων, μέσω των instagram stories, βάζοντας #brandingyourcity και tag την ομάδα μας @apodidw.

Ποιος ο στόχος;

Μέσω αυτού του διαδικτυακού challenge, στόχος μας είναι να παρακινήσουμε όλους τους κατοίκους, μικρούς και μεγάλους, να μεταφέρουν μέσα από την προσωπική τους ματιά εικόνες της πόλης στην οθόνη μας, ενδυναμώνοντας παράλληλα το φωτογραφικό, αλλά και ψηφιακό αποτύπωμα διάφορων σημείων της πόλης στα social media.

Ποιο το επόμενο βήμα;

Αυτό θα το κάνουμε μαζί! Θα δημιουργηθεί μια ολιγομελής συντακτική ομάδα που θα είναι υπεύθυνη για την σύνταξη ενός άρθρου, το οποίο θα σταλεί σε πολλά ΜΜΕ της χώρας και θα έχει ως στόχο να ενημερώσει, αλλά και να προσελκύσει επισκέπτες, καθιστώντας έτσι την πόλης μας τουριστικό πόλο έλξης.

#brandingyourcity #apoDIDw #nextgeneration #evros #didimoticho #takeaphoto


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">