Recents in Beach

Open Day για το «Light Hub» - Επιμελητήριο Έβρου

 


Λίγες ημέρες πριν από τη λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων το «Light Hub» ανοίγει τις πόρτες του. 

Τη Δευτέρα 11  Οκτωβρίου 2021, η Δομής Στήριξης επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Έβρου καλεί ομάδες και άτομα που ενδιαφέρονται την έδρα της (Κωνσταντινουπόλεως 34, 3ος όροφος) με σκοπό την ενημέρωση. Η ενημέρωση θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού από τις 10:00πμ έως 14:00μμ και από τις 16:00μμ έως τις 19:30μμ, ενώ στις 20:00μμ θα ακολουθήσει ενημέρωση ζωντανά στο διαδίκτυο.   

Η φιλοσοφία του ÖPEN DAY” είναι να δώσει την ευκαιρία σε ομάδες και άτομα να δουν τον χώρο, να γνωρίσουν τους συντονιστές και να ενημερωθούν για τις τυπικές προϋποθέσεις και διαδικασίες ένταξης στο πρόγραμμα του Light Hub. Παράλληλα, δίνεται η ευκαιρία να ενημερωθούν για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τις υπηρεσίες υποστήριξης και τις υποδομές που θα έχουν πρόσβαση ως ωφελούμενοι του προγράμματος.  

Προκειμένου ένα άτομο, μια ομάδα ή μία επιχείρηση να μπορέσει να εγκατασταθεί στη Δομή Στήριξης Επιχειρηματικότητας, θα πρέπει να υποβάλει αίτηση.  Μετά την αξιολόγηση και την έγκριση της αίτησης μπορεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα του Light hub. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, 12:00μμ στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://bit.ly/Light-Apply 

Ακολούθως με τα μέτρα κατά Covid-19, για να συμμετέχουν ομάδες ή τα άτομα σε ενημέρωση στον χώρο δομής, θα πρέπει να πληρούν μια από τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Να είναι πλήρως εμβολιασμένοι/ες έναντι της νόσου COVID-19: υποχρεωτική επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και της ταυτότητάς (ο εμβολιασμός θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί  τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την ημέρα της εκδήλωσης).

  2. Κατέχουν  πιστοποιητικό νόσησης: υποχρεωτική επίδειξη του πιστοποιητικού και της ταυτότητάς (έως και 6 μήνες πριν την ημέρα της εκδήλωσης).

  3. Κατέχουν βεβαίωση αρνητικού μοριακού Covid test ( 48 ωρών πριν το ραντεβού).  


Οι ομάδες και άτομα που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες μπορούν να καλέσουν καθημερινά από 09:00-13:00 στο τηλέφωνο της δομής, για ραντεβού μέσω διαδικτύου ή να παρακολουθήσουν τη ζωντανή διαδικτυακή ενημέρωση των 20:00μμ, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Youtube.  

Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού: 25510-21745

Σύνδεσμοι παράλληλης ζωντανής μετάδοσης στα κοινωνικά μέσα  στις 11/10, 20:00μμ: 

Η Δομής στήριξης επιχειρηματικότητας εντάχθηκε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» και υλοποιείται με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">