Recents in Beach

Πολιτικό unfair Μητσοτάκη με την ασθένεια της Φώφης Γεννηματά

 


Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του πρωθυπουργού στη μεγάλη δοκιμασία της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛΛ., την οποία, όμως χρησιμοποίησε για να αφήσει αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα...


Με την έναρξη της ομιλίας του ο πρωθυπουργός θέλησε να εκφράσει και από το βήμα της Βουλής τις προσωπικές του ευχές και της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας προς τη Φώφη Γεννηματά, ωστόσο στη συνέχεια έκανε κάτι ασυνήθιστο και ενοχλητικό.
Επιχείρησε να συνδέσει την ασθένεια της κ. Γεννηματά με την κριτική που του ασκεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ώστε να του ζητήσει να… σταματήσει να του ασκεί προσωπική κριτική.

Ενδεικτικά τα λόγια του πρωθυπουργού της χώρας: Επειδή μερικές φορές αυτές οι ανθρώπινες δοκιμασίες θα πρέπει να μας ευαισθητοποιούν περισσότερο, καλό είναι να έχουμε υπόψη μας ότι σε τέτοιες στιγμές όπου εκ των πραγμάτων τέτοιες περιπέτειες μεγάλες μονοπωλούν και δικαιολογημένα την επικαιρότητα, ίσως είναι μια ευκαιρία να δείξουμε κύριε Τσίπρα, περισσότερα αντανακλαστικά καταλλαγής, αλληλοσεβασμού και να μπορούμε επιτέλους να είμαστε αντίπαλοι χωρίς να είμαστε εχθροί. Χωρίς να προσωποποιούμε όλες τις πολιτικές μας αντιπαραθέσεις, χωρίς να θεωρούμε, γιατί αυτό κάνετε ουσιαστικά, ότι οτιδήποτε στραβό υπάρχει σε αυτή τη χώρα, υπάρχει προσωπική ευθύνη δική μου, του πρωθυπουργού δηλαδή.

Όλα στο βωμό της επικοινωνίας κύριε Μητσοτάκη;…

efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">