Recents in Beach

Ο Μπογδάνος λέει αυτά που λένε… οι κανονικοί άνθρωποι στα καφενεία! [VIDEO]

 


Συνεχίζει να προκαλεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος –πλέον ανεξάρτητος βουλευτής μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας– ο οποίος με το εμφυλιοπολεμικό και φασιστικού χαρακτήρα παραλήρημά του μέσα από τη Βουλή προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση ακόμα και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια.  

Mιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης, ο Κ. Μπογδάνος εμφανίστηκε αμετανόητος, εμμένοντας στη θεωρία περί δύο άκρων και αναγνωρίζοντας ως (τα δύο) μοναδικά λάθη του τη δημοσιοποίηση ονομάτων νηπίων και τη δήλωσή του για «τανκς στην ΕΡΤ». 

«Έχω δεχθεί τραμπουκισμό και από τη Χρυσή Αυγή, μου έχουν επιτεθεί και τα δύο άκρα», είπε μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος βουλευτής που δήλωσε «αδιαπραγμάτευτος στις αρχές μου» και πρόσθεσε πως «λέω δημόσια, πολλές φορές, αυτά τα οποία οι πολίτες ή οι ψηφοφόροι μου λένε στα τραπέζια και στα καφενεία». 

Με αφορμή την εν λόγω δήλωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, εντοπίσαμε ορισμένες από τις παλαιότερες προκλητικές του δηλώσεις, όπως για τον Ρουπακιά που είναι ράκος, τα ξερονήσια για τους πρόσφυγες και… τις αναρχικές μάγισσες, μήπως και καταλάβουμε περίπου σε τι καφενεία συχνάζει όπου συναντά “κανονικούς ανθρώπους” των οποίων τις απόψεις μοιράζεται δημόσια…

Με πληροφορίες από efsyn.gr.

opoligrafos.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">