Recents in Beach

2 Νέα Τεστ στη “μάχη” κατά της πανδημίας

 


Η εταιρεία NATURALIS συνεχίζει να εκπλήσσει την ελληνική αγορά προσφέροντας ένα μοναδικό προϊόν για την ανίχνευση και πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού.

Έχοντας την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διάθεση των προϊόντων της Amazing Biotech σε Ελλάδα, Κύπρο και τις Βαλκανικές χώρες, παρουσιάζει το νέο πρωτοποριακό τεστ παγκόσμιας πατέντας COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip, καθώς και το COVID-19 Ag&Ab (IgG/IgM) Sealing Tube Twin Test Strip, το οποίο είναι ένα διπλό τεστ ανίχνευσης αντιγόνου αντισωμάτων.

Το COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip αποτελεί το μοναδικό τεστ στην ελληνική αγορά που προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής της περιοχής λήψης δείγματος στον χρήστη, καθώς είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να επιτρέπει τη συλλογή δείγματος είτε από τη μύτη, είτε με δείγμα σιέλου, είτε από το φάρυγγα, με ένα μοναδικό στειλεό για όλα.

Με μια πλήρως απλοποιημένη διαδικασία, κατά την οποία αποφεύγονται βήματα που δυνητικά μπορούν να λειτουργήσουν ως εστία διασποράς του ιού (ο στειλεός σφραγίζεται μέσα στο φιαλίδιο μετά τη λήψη του δείγματος), ακρίβεια στην ανάγνωση του τελικού αποτελέσματος, το οποίο παραμένει σταθερό ακόμη και μετά από 24 ώρες, (αποφεύγοντας τo δυσάρεστο backflow effect που θα μπορούσε να δώσει ψευδώς θετικό αποτέλεσμα), το COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip παρέχει αυτό που υπόσχεται: Ασφάλεια, Ακρίβεια και Εγκυρότητα.

Το Amazing COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip διενεργείται σε λιγότερα βήματα από τα υπόλοιπα τεστ, παράγοντας που το καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστο για όλους.

Παράλληλα, το COVID-19 Ag&Ab (IgG/IgM) Sealing Tube Twin Test Strip είναι το μοναδικό διπλό (αντιγόνου και αντισωμάτων στο ίδιο φιαλίδιο) Rapid Test στην παγκόσμια αγορά, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε όχι μόνο αν νοσούμε, αλλά και σε ποια φάση της νόσησης βρισκόμαστε, ανιχνεύοντας την ύπαρξη αντισωμάτων, παράμετρος που αφορά και τον εμβολιασμένο πληθυσμό. 

Το τεστ αντιγόνου COVID-19 Antigen Sealing Tube Test Strip συνοδεύεται από κλινικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί σε Αμερική, Γερμανία και Ρωσία.

«Νιώθουμε τεράστια ικανοποίηση που σε αυτή την συλλογική προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας, κατορθώσαμε να βάλλουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι, αναλαμβάνοντας να εισάγουμε και να προμηθεύσουμε τους επαγγελματίες υγείας στη χώρα μας με δύο νέα και αξιόπιστα διαγνωστικά τεστ για την ανίχνευση του SARS-CoV-2, τα οποία πραγματικά κάνουν τη διαφορά στην αγορά. Δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε πάντα προϊόντα και λύσεις υψηλής ακρίβειας, εγκυρότητας και αποτελεσματικότητας, που βοηθούν τους επαγγελματίες της υγείας να διεκπεραιώσουν το δύσκολο, καθημερινό τους έργο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της NATURALIS, κ. Ανδρέας Κατσαβριάς.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Νaturalis, Λεωφ. Αλεξ.Παπαναστασίου 20, Δάφνη, τηλ.επικοινωνίας 218 218 3849, ή επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες 

www.naturalis.grwww.amazing-rapid-test.gr/

Λίγα λόγια για τη Naturalis

Η εταιρεία Naturalis ξεκινά το οδοιπορικό της στο χώρο της υγείας αρχές του 2020,  την περίοδο της πανδημίας Covid-19, με στόχο να σταθεί δίπλα στους επαγγελματίες υγείας και στους ασθενείς τους, προσφέροντας άμεσες και ποιοτικές λύσεις σε Διαγνωστικά Rapid Test’s και  άλλα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα.

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της επέλεξε να συνεργαστεί με καταξιωμένες διεθνώς εταιρείες που πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού με προϊόντα αποδεδειγμένης ασφάλειας και αποτελεσματικότητας. 

Έχοντας πάντα ως στόχο να προσφέρει καινοτόμες λύσεις υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, πέτυχε να εγγραφεί στη συνείδηση των επαγγελματιών υγείας ως ένας υπεύθυνος προμηθευτής διαγνωστικών εργαλείων για την ανίχνευση του SARS-CoV-2, εξασφαλίζοντας σημαντικές συνεργασίες με δήμους και περιφέρειες, καθώς και με διαγνωστικά κέντρα και μικροβιολογικά εργαστήρια εντός και εκτός Αττικής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">