Recents in Beach

Πυρά Πυροβολικού σε θαλάσσιο στόχο, στην παραλία «ΠΕΤΡΩΤΩΝ» - Βολές όπλων καμπύλης και ευθυτενούς τροχιάς στο Πεδίο Ασκήσεων - Βολής «ΑΕΤΟΣ».

 


Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ», προς πληροφόρηση των  κατοίκων της περιοχής, ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 09 Νοεμβρίου μέχρι και  την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 (από 09:00 μέχρι και 23:00) θα εκτελούνται  πυρά Πυροβολικού σε θαλάσσιο στόχο, στην παραλία «ΠΕΤΡΩΤΩΝ». 

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται η θαλάσσια ζώνη η οποία  περιλαμβάνεται μεταξύ Ακρωτηρίου Αγ. Χαράλαμπους και Ανατολικά μέχρι  Ακρωτηρίου Μάκρης , σε απόσταση 31.000 μέτρων από την ακτή. 

Κατά τις παραπάνω ημερομηνίες και ώρες των βολών, απαγορεύεται η κίνηση κάθε πλωτού μέσου, μέσα στην επικίνδυνη περιοχή, προς αποφυγή  ατυχημάτων. 

 Επίσης απαγορεύεται η μετακίνηση τυχόν αντικειμένων, τα οποία  εντοπίζονται στη θάλασσα. 

 Σε περίπτωση ανεύρεσης αντικειμένων να ειδοποιηθούν ΑΜΕΣΩΣ τα  Λιμεναρχεία Αλεξανδρούπολης και Πόρτο Λάγους, για πρόληψη και αποφυγή  ατυχημάτων. 

Επίσης παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι της περιοχής της παραλίας  «ΠΕΤΡΩΤΩΝ» για την μετακίνηση μελισσιών (κυψελών) από την παραπάνω  περιοχή. 

 ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» ανακοινώνει ότι την  Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 (από 07:00 μέχρι και 17:00) και την Πέμπτη  11 Νοεμβρίου 2021 (από 07:00 έως 24:00), πρόκειται να  πραγματοποιηθούν βολές όπλων καμπύλης και ευθυτενούς τροχιάς στο Πεδίο  Ασκήσεων - Βολής «ΑΕΤΟΣ». 

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται από τα σημεία : Λατομεία ΜΑΚΡΗΣ 

Ύψωμα ΚΑΖΑΝΙΑ 

Ύψωμα ΚΟΡΑΚΑΣ  

Ερείπια ΑΛΙΚΗΣ  

Ύψωμα ΟΥΡΑΝΟΣ 

Στην παραπάνω περιοχή απαγορεύεται κάθε κίνηση ή παραμονή  ατόμων, οχημάτων και ζώων κατά την ώρα των βολών, για αποφυγή  ατυχημάτων. 

Βλήματα μη εκραγέντα, που τυχόν εντοπίζονται, να μη μετακινούνται και  να ειδοποιείται αμέσως η πλησιέστερη στρατιωτική, πολιτική ή αστυνομική  αρχή. 

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">