Recents in Beach

Γιώργος Παπανδρέου από την Αλεξανδρούπολη: Μαζί μπορούμε να κάνουμε πάλι τη Δημοκρατική Παράταξη μεγάλη, ισχυρή και πρωταγωνιστική.


 Η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Θράκη κορυφώθηκε με τη κεντρική πολιτική του ομιλία στην Αλεξανδρούπολη. Ο Γιώργος Παπανδρέου σε μία αίθουσα κατάμεστη από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος δήλωσε ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πάλι τη Δημοκρατική Παράταξη μεγάλη, ισχυρή και πρωταγωνιστική. 

Η παράταξη σήκωσε το βάρος μίας υπεύθυνης πολιτικής για την πατρίδα, στις δύσκολες στιγμές της κρίσης. Στη μακρά πορεία μπορεί να έγιναν και λάθη. Είμαστε όμως περήφανοι γιατί ταυτίστηκε με τις μεγάλες επιτυχίες όπως η ισχυρή φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη, η είσοδος της Κύπρου στην Ε.Ε., οι αγώνες για δημοκρατία, διαφάνεια και το δικαίωμα του κάθε πολίτη στην Παιδεία και στην Υγεία.



Ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε εκτενώς για τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής. Τη γεωστρατηγική θέση που κατέχει το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης που μπορεί να αποτελέσει ορμητήριο οικονομικής ανάπτυξης και ειρήνης στην περιοχή διασφαλίζοντας την εμπορική του διάσταση. Επισήμανε, την πρόκληση του δημογραφικού και τα τεράστια ποσοστά ανεργίας που αγγίζουν κυρίως τους νέους στην περιοχή. Σημείωσε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της περιοχής με τα αυξανόμενα κόστη καυσίμων και μεταφορών για τα προϊόντα τους και το ελλιπές σιδηροδρομικό δίκτυο. Επεσήμανε τις δυσκολίες των αγροτών με την αναδιανομή της νέας ΚΑΠ, των νέων επιστημόνων, καθώς και τις προκλήσεις της περιοχής με την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού. 

Η χθεσινή μαζική συμμετοχή του κόσμου, της ψυχής της παράταξης, σε μία περίοδο αυξημένων υγειονομικών προκλήσεων βεβαιώνει ότι η υποψηφιότητα του Γ. Παπανδρέου προκαλεί ένα ποτάμι προοδευτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων στην κοινωνία. Τώρα είναι η ιστορική ευκαιρία η παράταξη να μεγαλώσει και να αγκαλιάσει ξανά φίλους και υποστηρικτές  μέσα από μεγάλη, ενεργή συμμετοχή στις 5 Δεκεμβρίου. 

Σήμερα το διακύβευμα είναι μεγάλο και αγγίζει τους φίλους και υποστηρικτές της παράταξης από την περιοχή του Τριγώνου μέχρι την Αλεξανδρούπολη. Ο Γιώργος Παπανδρέου μεγαλώνει την παράταξη, επαναφέρει την πολιτική στο προσκήνιο μακριά από εξωθεσμικά και παρασκηνιακά συστήματα και με τη διεθνή του εμπειρία διασφαλίζει την πορεία στο μέλλον.

Ένα θερμό ευχαριστήριο σε όλους τους φίλους, μέλη, υποστηρικτές της παράταξης που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Η διαδικασία δεν αφορά απλώς την ανάδειξη ενός Προέδρου στο Κίνημα μας αλλά αποτελεί την αρχή, για τη νέα πορεία.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">