Recents in Beach

Τη μη συγχώνευση των τμημάτων της Α’ Λυκείου του ΓΕΛ Σουφλίου ζητά με αναφορά του στη Βουλή ο Σταύρος Κελέτσης

 


Μεταφορέας του ψηφίσματος του δημοτικού συμβουλίου Σουφλίου ο βουλευτής Σταύρος Κελέτσης ο οποίος κατέθεσε αναφορά για τη συγχώνευση των τμημάτων του ΓΕΛ Σουφλίου.

Δηλαδή ο κ Κελέτσης συμφωνεί με τις υπόλοιπες  9 συγχωνεύσεις στο νόμο; Συμφωνεί με την λογική των συγχωνεύσεων  σε περίοδο πανδημίας αλλά ζητά την εξαίρεση μόνο του Σουφλίου.

Το Δελτίο τύπου του βουλευτή Έβρου της ΝΔ 

Κοινοβουλευτική αναφορά, απευθυνόμενη στην Υπουργό Παιδείας, με την οποία ζητά να μη συγχωνευθούν και να λειτουργήσουν εύρυθμα και οι 3 τάξεις της Α’ Λυκείου του ΓΕΛ Σουφλίου, κατέθεσε χθες ο Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης.

Η αναφορά ήρθε σε συνέχεια του ομόφωνου ψηφίσματος που κατέθεσε για το ίδιο θέμα ο Δήμος Σουφλίου, μετά τη σχετική ενημέρωση, τα έγγραφα και την κινητοποίηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ. 

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς και το σχετικό ψήφισμα του Δήμου Σουφλίου :


18 Νοεμβρίου 2021

Τμήμα Αναφορών

ΠΡΟΣ : Την Υπουργό Παιδείας

ΑΝΑΦΟΡΑ

Σας καταθέτω το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουφλίου, με το οποίο ζητείται να μην εφαρμοστεί καμία απόφαση συγχώνευσης τμημάτων της Α’ Λυκείου του ΓΕΛ Σουφλίου. Το ψήφισμα προέκυψε σε συνέχεια σχετικού εγγράφου του Συλλόγου Διδασκόντων του ΓΕΛ Σουφλίου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου, στο οποίο γίνεται αναφορά σε ύπαρξη άτυπης απόφασης-προφορικής σύστασης για συγχώνευση τμημάτων της Α’ Λυκείου του εν λόγω ΓΕΛ. Επιπρόσθετα σας καταθέτω και τη σχετική αλληλογραφία εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Σουφλίου, στην οποία γίνεται εκτενής αναφορά των προβλημάτων που έχουν προκύψει.

 Ο αναφέρων Βουλευτής 

Σταύρος Κελέτσης 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΛ ΣΟΥΦΛΙΟΥ-1

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">