Recents in Beach

ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ … ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΟΝΟΥ


 ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος 

Θυμίζει την αρχή της πτώσης της κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου το πρωτοσέλιδο θέμα στο κυριακάτικο ΒΗΜΑ.

Για πρώτη φορά,αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκανε τις εβδομαδιαίες  3ήμερες διακοπές του μακράν των Αθηνών … 

Η δυσάρεστη έκπληξη ήρθε απο το δικο του - φιλικό - ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ … 

Για πρώτη φορά δημοσκόπηση πληρωμένη απο τον Δ.Ο.Μ. προκαλεί τριγμούς και μάλιστα λίγες ημέρες πριν αλλάξει η ηγεσία στο κομμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου , ιστορικός αντίπαλος του Μητσοτάκη .

Το Ι. Χ. κομμα Μητσοτάκη με βάση τη δημοσκόπηση, έπεσε κάτω από το 30%  για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε ο σημερινός πρωθυπουργός.

Ένα μήνα πριν και μια φορά την εβδομάδα ήθελαν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ να μας πείσουν ότι η διαφορα του ΧΑΡΒΑΝΤΙΑΝΟΥ και των ΑΡΙΣΤΩΝ της κυβέρνησης του βρίσκονται 17 μονάδες μπροστά απο το δεύτερο κομμα.

Δεν είναι αριθμητικό το ζητημα που ανέδειξε το ΒΗΜΑ αλλα μείζον πολιτικο  

Με αυτα τα χαμηλά ποσοστά , ανεξαρτήτως της διαφοράς που έχει με το δεύτερο κομμα , ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να καταλάβει 151 έδρες και να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση . 

Αξίζει να υπογραμμισθεί ότι ο Μητσοτάκης  δεν μπορεί να κερδίσει την πλειοψηφία ούτε με τον νέο εκλογικό νόμο που χαρίζει έδρες στο πρώτο κόμμα.  Έτσι η ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ θέση του Μητσοτάκη , η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ η ΤΙΠΟΤΑ θα τον οδηγήσει λιαν προσεχώς στην πολιτική αποστρατεία  Έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία ότι κήρυξε την ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ η εφημερίδα που υπερασπίζεται την πολιτική φαμίλια του Πρωθυπουργου  Το πρωτοσέλιδο του Βήματος μας γύρισε στην εποχή του Κοσκωτά, τότε που όλες οι φιλικές εφημερίδες του ΠΑΣΟΚ έκαναν στροφή και ζητούσαν να κάτσει στο σκαμνί ο Ανδρέας Παπανδρέου.

 Έχουν μείνει  στην ιστορία τα πρωτοσέλιδα της εποχής οπως « Ο ΦΑΥΛΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ» που δημοσίευσε το ΕΘΝΟΣ του ΜΠΟΜΠΟΛΑ Το ίδιο επαναλήφθηκε μετά από τρια χρόνια αλλά εις βάρος του Κων.Μητσοτάκη  Αυτοι οι ίδιοι που τον βοήθησαν να κερδίσει την ηγεσία της Ν. Δ. απο τον Κωστη Στεφανοπουλο και να πάρει την εξουσία , αυτοί οι ίδιοι , με τα δικά τους ΜΜΕ τον έριξαν στα τάρταρα  Είναι οι ίδιοι που έριξαν τον Καραμανλή τους οποίους εύστοχα βάφτισε ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΔΕΣ .

Οποια ομοιοτης, οποια επανάληψη, δεν πρέπει να μας κάνει καμία εντύπωση.

Φαρσα θα είναι ο ΓΑΠ να έχει κληθεί για να παίξει αυτό το ρόλο στο σήριαλ της πολιτικής επιθεώρησης … 

Παπανδρέου εναντίον Μητσοτακη … η βεντέτα συνεχίζεται και απο τους «γόνους» , που είναι μαριδάκι

Η 5η Δεκέμβρη είναι κοντά για να δούμε εάν ο Γιωργακης θα ρίξει τη ΒΑΣΤΙΛΗ και θα γκρεμίσει σε εκρηκτική γελοιότητα τον ΑΛΑΖΟΝΑ…ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ …  

ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ που έγραψαν και σκηνοθέτησαν οι ξένοι και ντόπιοι ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΕΣ με κομπάρσους τους ψηφοφόρους και με κινηματογραφικό τίτλο :«ΠΩΣ Ο ΓΑΠ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΚΟΥΛΗ»  .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">