Recents in Beach

Το ξέρει ο ίδιος, το ξέρει και η διαπλοκή: Είναι ένας απερχόμενος Πρωθυπουργός - Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές

 


Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές

«Η Τουρκία έχει μόνο να χάσει από την κλιμάκωση της έντασης»


Και όπως ήταν ηθική μας υποχρέωση στην αρχή της πανδημίας να δείξουμε ανοχή, σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά, είναι υποχρέωσή μας να απαιτήσουμε, να παλέψουμε, να αγωνιστούμε να σταματήσει αυτή η κυβέρνηση το καταστροφικό της έργο.
Να μπει ένα τέλος σε αυτή την τραγωδία.
Να σωθούν όσες περισσότερες ζωές μπορούν τώρα να σωθούν.
Γι' αυτό και λέμε ξεκάθαρα:
Αν αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει τη Δημόσια Υγεία, αν δεν μπορεί να δημιουργήσει ξανά κλίμα εμπιστοσύνης με την κοινωνία για να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, αν δε θέλει να πάρει αποφάσεις με πολιτικό κόστος ώστε να αποφύγουμε ένα ακόμη καταστροφικό lockdown, αν δεν μπορεί να προστατέψει τους αδύναμους γιατί δε θέλει να συγκρουστεί με τους λίγους ισχυρούς, αν ούτε θέλει, ούτε μπορεί να προστατεύσει την κοινωνική πλειοψηφία, τότε ήρθε η ώρα να φύγει.
Να φύγει το συντομότερο δυνατό. Όσο γρηγορότερα, τόσο το καλύτερο για τον ελληνικό λαό. Γιατί δεν έχει πια τίποτα να δώσει παρά μονάχα πόνο και ανασφάλεια στους πολίτες.


Το πρώτο και κύριο σήμερα, είναι να βάλουμε ένα φρένο στον κατήφορο. Δεν κρίνεται η κομματική προτίμηση καθενός. Κρίνονται ζωές.
Και κρίνεται επίσης, αν την επόμενη μέρα θα μπορούμε να είμαστε όρθιοι και ενωμένοι για να επουλώσουμε τις πληγές μας και να οργανώσουμε το μέλλον μας στην κρίσιμη δεκαετία που έχουμε μπροστά μας.
Σε ό,τι λοιπόν μας αφορά, δεν έχουμε δικαίωμα να επιτρέψουμε στη κυβέρνηση Μητσοτάκη να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των Ελληνίδων και των Ελλήνων.
Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε σχεδόν σε όλα τα κρίσιμα που υποσχέθηκε. Και δεν υπάρχει πια αμφιβολία ότι όσο και να τον στηρίξουν τα media με τα οποία έχει παραδοσιακά σχέσεις ή δημιούργησε με αυτή την ανήθικη πρακτική να χρησιμοποιεί δημόσιο χρήμα την ώρα της πανδημίας, το ξέρει πάρα πολύ καλά και ο ίδιος, το ξέρει πάρα πολύ καλά και η διαπλοκή: Είναι ήδη ο απερχόμενος πρωθυπουργός της χώρας.


Αυτό που ενδεχομένως δεν θέλουν για άλλη μια φορά να αποδεχθούν είναι ότι η επόμενη κυβέρνηση του τόπου θα είναι μια προοδευτική κυβέρνηση. Είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές διεξαχθούν.
Θα τις κερδίσουμε για να ξαναφέρουμε στη χώρα την κοινωνική προστασία, την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια.
Είναι μία ακόμη φορά κοινωνική αναγκαιότητα. Και για να κάνουμε μια Νέα Αρχή, με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή.
Για την προστασία κάθε ζωής.
Για την ασφάλεια κάθε πολίτη που αγαπά την πατρίδα του και θέλει να ζήσει και να δημιουργήσει σε αυτή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">