Recents in Beach

Πάρις Κουρτζίδης (Εκπρόσωπος Τύπου ΚΕΛΑΝ): «Η γυναίκα του πρωθυπουργού δεν αρκεί να είναι τίμια»

 


Ο εκπρόσωπος τύπου του κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Πάρις Κουρτζίδης, σχολιάζοντας το δημοσίευμα που παρουσιάστηκε ως «συνέντευξη της συζύγου του πρωθυπουργού» σε εβδομαδιαία εφημερίδα που εκδίδει ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος αναμφίβολα αποδείχθηκε ότι είχε προκλητικές προνομιακές σχέσεις με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε μια στιγμή που η ελευθερία του τύπου δέχεται επίθεση, η δικαιοσύνη ευτελίζεται και η δημοκρατία δοκιμάζεται, ένας υπόδικος βγαίνει με περιοριστικούς όρους και δέχεται άγριο ξυλοδαρμό από σκαλοπάτια… κυκλικής σκάλας τής κατοικίας του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλευθεί, έχοντας υποστεί κάταγμα και πολλαπλούς μώλωπες στο σώμα και τα μάτια.

Εν συνεχεία παίρνει εξιτήριο και εκδίδει εβδομαδιαία εφημερίδα, μέσα από την οποία εκθειάζει την κυβέρνηση από το πρώτο κιόλας φύλλο κυκλοφορίας. Δημοσιεύει “αγιογραφίες” του πρωθυπουργού, όπως και της γενικής γραμματέας τής αντεγκληματικής πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, απ’ όπου μέχρι πρότινος -χωρίς αιδώ- ελάμβανε σκανδαλωδώς ειδικές παροχές: αστυνομικούς – συνοδούς, αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ, φρουρά με κυλιόμενες βάρδιες έξω από το σπίτι του, ακόμη και κάρτες εισόδους στην Κατεχάκη.

Την περασμένη Κυριακή, 21 Νοεμβρίου, ο ίδιος άνθρωπος ισχυρίζεται ότι φιλοξενεί στην εφημερίδα που εκδίδει “αποκλειστική συνέντευξη” τής συζύγου τού πρωθυπουργού.

Κι αφού χρειάστηκε να περάσουν δύο ημέρες, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, μετά από επικριτικά δημοσιεύματα, απαντά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter ότι δέχεται “πόλεμο λάσπης”.

Ως εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ρωτώ ευθέως τη σύζυγο τού πρωθυπουργού (χωρίς να χρειάζεται να είμαι Ολλανδός δημοσιογράφος):

  • Ποιες είναι οι ενέργειες που κάνατε για το κύρος τού δημόσιου ρόλου που έχετε δίπλα στον πρωθυπουργό τής χώρας (εγχώρια και διεθνώς);
  • Ποιες είναι οι νομικές ενέργειες που κάνατε για να προφυλάξετε την ενημέρωση των πολιτών από fake news;
  • Έχετε πράξει τα δέοντα σε βάρος του εν λόγω υποδίκου, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, για να μπορείτε να ισχυρίζεστε ότι δέχεστε “πόλεμο λάσπης”;

Γιατί μέχρι στιγμής, αυτό που διαπιστώνουμε είναι… ιδιότυπες και περίεργες σχέσεις, μεταξύ κυβερνητικών και υποδίκου.

Ειδικά ο εν λόγω υπόδικος, περισσότερο δείχνει να κάνει “επίθεση φιλίας” σ’ εσάς, στον πρωθυπουργό – σύζυγό σας, όπως και στην κυρία Σοφία Νικολάου, η οποία έχει δημοσίως ομολογήσει με περίσσιο θράσος ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είναι “επώνυμο πρόσωπο”, κι έπρεπε να του βρει κατάλληλο κελί στον Κορυδαλλό, μέχρι που… αποφυλακίστηκε!».

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Τράγκα, προηγουμένως είχε κάνει σχετική ανάρτηση και στο Twitter.

 

«Η Μαρέβα μιλά για τη δική της Ελλάδα»

Όλα ξεκίνησαν με τη φερόμενη συνέντευξη τής συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, στην εφημερίδα του υπόδικου – κατηγορούμενου για βαριά κακουργήματα Μένιου Φουρθιώτη. Ναι καλά διαβάσατε. Πρόκειται για συνέντευξη (ή δήθεν συνέντευξη) – «αγιογραφία» της Μαρέβας Γκραμπόφσκι στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» που κυκλοφόρησε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα το οποίο φέρει την υπογραφή  του Μένιου Φουρθιώτη, επισημαίνεται επί λέξει:

«…Η Μαρέβα Μητσοτάκη στηρίζει εμπράκτως τη χώρα μας. Σε μια συνέντευξη διαφήμιση στα ελληνικά προϊόντα, τοπία και μαγαζιά αποκάλυψε την πιο προσιτή πλευρά του εαυτού της. Μιλώντας μας δεν διστάζει να αποκαλύψει την αγάπη της για τον καφέ, τη σοκολάτα Παυλίδης, την ύπαιθρο και το τάβλι..».

Με απλά λόγια, ο υπόδικος Φουρθιώτης παρουσιάζει τη σύζυγο του πρωθυπουργού να έχει μιλήσει στον ίδιο και όχι απλώς να αναδημοσιεύει συνέντευξή της από άλλο ΜΜΕ, κάτι που εγείρει πολλά ερωτήματα, ενώ παράλληλα τίθεται μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα εάν δόθηκε, όντως. Πάντως, αν και χρειάστηκε να περάσουν δύο μέρες από την κυκλοφορία της εφημερίδας και να ακολουθήσουν επικριτικά δημοσιεύματα, τελικά, η κυρία Γκραμπόφσκι χλιαρά τη διέψευσε… Χωρίς δηλαδή να κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες σε βάρος ενός υπόδικου (δήθεν δημοσιογράφου) που τόλμησε να εμφανιστεί ως προνομιακός συνομιλητής της συζύγου του πρωθυπουργού.

 

Η διάψευση… χωρίς νομικές ενέργειες!

Ειδικότερα, με ανάρτησή της στο twitter, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, διαψεύδει το δημοσίευμα της εφημερίδας που την εμφανίζει να έχει παραχωρήσει συνέντευξη, την οποία μάλιστα υπογράφει ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος βρίσκεται με περιοριστικούς όρους εκτός φυλακής.Το φύλλο από την εφημερίδα κυκλοφορεί με τίτλο «Μαρέβα Μητσοτάκη: Αυτή είναι η δική μου Ελλάδα» και «χτύπημα» στο πρωτοσέλιδο, ενώ εντός αυτής, αναφέρεται: «Μιλώντας μας, δεν διστάζει να αποκαλύψει την αγάπη της για τον καφέ, τη σοκολάτα Παυλίδης, την ύπαιθρο και το… τάβλι»!


Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτ


άκη, με το tweet της, μιλά για «πόλεμο λάσπης», χωρίς να λέει πως γίνεται να της κάνει κάποιος τέτοιου είδους πόλεμο με «αγιογραφίες», ισχυριζόμενη μάλιστα πως «δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που δεν έχω συναντήσει ποτέ».

ΥΓ.: Μένει να δούμε αν θα υπάρχει συνέχεια, ποια ακριβώς θα είναι αυτή, αλλά και από ποια πλευρά θα προέρχεται… Το σίγουρο είναι ότι, πράγματι, ο Πάρις Κουρτζίδης εύστοχα υπογράμμισε ότι «η γυναίκα  του πρωθυπουργού δεν αρκεί να είναι τίμια». Ασφαλώς θα πρέπει και να φαίνεται!

piperata.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">