Recents in Beach

Το πείραμα..


Του Δημήτρη Γλαρού*

Καθημερινά μου φαίνεται πως γινόμαστε μάρτυρες ενός πειράματος που έχει μπει σε εφαρμογή από την αρχή της διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη υπό την καθοδήγηση διεθνών οίκων όπως και πιθανόν και από την Palantir. Μάλλον με το πείραμα θέλουν να ελέγξουν εάν μπορεί μια κυβέρνηση να αλλοιώσει την πληροφορία, πέρα από την αλήθεια και την λογική, χωρίς συνέπιες, έχοντας ως βοήθεια την πλήρη συνδρομή των συστημικών διαπλεκόμενων ΜΜΕ.

Στα πλαίσια του πειράματος δεν είναι τυχαίες οι προκλητικές και παράλογες θέσεις και απόψεις που εκστομίζονται με πάθος και θεατρινισμό όπως π.χ: Γεραπετρίτης «όσες περισσότερες ΜΕΘ, τόσο και περισσότεροι θάνατοι.» Πέτσας «Αν είχαμε ακούσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ θα είχαμε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια», Σκέρτσος «δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό».

Και το τελευταίο ανδραγάθημα του κ. Μητσοτάκη μέσα στη βουλή με ξέχειλη αλαζονεία « είτε κάποιος βρίσκεται σε ΜΕΘ είτε εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένος, είναι περίπου το ίδιο πράγμα». Και τα υποστήριζε, πέρα από την κοινή λογική, ενώ γνώριζε και την ύπαρξη σχετικής μελέτης πως υπήρχε εδώ και μήνες και μάλιστα από τον σύμβουλό του επάνω στα ιατρικά θέματα.

Μπορεί οι ανωτέρω να είναι αμοραλιστές, αλλά θεωρώ πως δεν είναι ανόητοι. Ότι λένε και κάνουν έχουν πλήρη συνείδηση, αλλά παρόλα αυτά αδιαφορούν προκλητικά για την αποκάλυψη της διαστρέβλωσης και παραποίησης της αλήθειας και της επακόλουθης κατακραυγής. Και επειδή δεν πιστεύω πως οι ανωτέρω είναι αυτόχειρες, για αυτό καταλήγω στο συμπέρασμα πως συνειδητά εκτελούν και συμμετέχουν στο ανωτέρω πείραμα υπακούοντας στους εντολείς τους.

* Ο Δημήτρης Γλαρός είναι πρώην αν. καθηγητής ιατρικής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">