Recents in Beach

Βουλή: Η ειρωνεία Γεραπετρίτη και η σκληρή απάντηση Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Σκληρή απάντηση στον Γ. Γεραπετρίτη από τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

«Φωτιά στα τόπια» στην Ολομέλεια έβαλε μια φράση του, αρκούντως ειρωνική, για τον Αλέξη Τσίπρα. Μόλις ολοκλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την ομιλία του στο βήμα της Βουλής τον διάδεχθηκε ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Βλέποντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποχωρεί από την αίθουσα φώναξε προς την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα να πηγαίνετε κύριε Πρόεδρε» καθώς Αλέξης Τσίπρας αποχωρούσε από την αίθουσα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μεταβολή άμεσα και ζήτησε τον λόγο να απαντήσει στο «δεξί χέρι» του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Αλέξης Τσίπρας όταν έλαβε τον λόγο είπε στον υπουργό Επικρατείας: «Κύριε Γεραπετρίτη έχετε αναλάβει να είστε αντ' αυτού του κυρίου Μητσοτάκη και κάθε φορά που μιλώ έρχεστε να απαντήσετε σε μένα. Δεν είσαστε αρχηγός κόμματος για να έχω εγώ υποχρέωση να κάθομαι να σας ακούω και να σας απαντώ και δεν είσαστε ούτε καν εκλεγμένος με την ψήφο του λαού σε αυτό το κοινοβούλιο. Όταν την πάρετε να έχετε το θάρρος και το θράσος να απαντάτε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τους πολιτικούς αντιπάλους. Και κάτι ακόμα εσείς που ήσασταν αυτός που δηλώσατε και 5000 ΜΕΘ να είχαμε είσαστε σήμερα υποχρεωμένος να δώσετε απαντήσεις στον ελληνικό λαό αντί να μας κουνάει το δάχτυλο».

Το μόνο που απάντησε ο Γ. Γεραπετρίτης ήταν πως ο Αλέξης Τσίπρας «καλό είναι να αναγιγνώσκει ποια είναι ιστορία του θεσμού των βουλευτών επικρατείας και ας κοιτάξει κατάματα τους δικούς του βουλευτές επικρατείας και να πει ότι υπάρχουν βουλευτές δύο ταχυτήτων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">