Recents in Beach

Από γκόμενος, Μωυσής και από Μωυσής… Θεός ...

 


Καταστάσεις για γέλια και για κλάματα στην Εύβοια, όπου ο πρωθυπουργός σχεδόν... αυτοανακηρύχθηκε Θεός.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, καταστάσεις και δηλώσεις, όπως οι... σημερινές από την Εύβοια, που, ώρες ώρες δεν μας αφήνουν περιθώρια… σχολιασμού.

Ο πρωθυπουργός, λοιπόν, βρίσκεται στην Βόρεια Εύβοια, την περιοχή που κάηκε σχεδόν ολοσχερώς το καλοκαίρι με την τραγική στάση που κράτησε η κυβέρνηση στις πυρκαγιές και μια περιοχή που ο Κ. Μητσοτάκης μέχρι τώρα απέφευγε… επιμελώς να επισκεφθεί.

Σήμερα, ωστόσο, ήρθε η ώρα να βρεθεί στο σημείο ο πρωθυπουργός, συνοδεία, φυσικά, ισχυρότατων αστυνομικών δυνάμεων, ΜΑΤ και κλούβες, από όπου, σε πλήρως προστατευόμενο περιβάλλον, μοίρασε υποσχέσεις.


Τις εντυπώσεις έκλεψε, πάντως, η πρόεδρος του συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Βόρειας Ελλάδας, Όλγα Βογιατζή, η οποία χαρακτήρισε τον Σταύρο Μπένο «αξιολάτρευτο» και τον Χρήστο Τριαντόπουλο «θεόσταλτο».

Στο σημείο εκείνο ο πρωθυπουργός παρενέβη ζητώντας κι εκείνος να του δώσει κάποιο… επίθετο με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε γέλια.

Πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν σταμάτησε εκεί οπότε κατά την ομιλία του δήλωσε «δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω θεόσταλτο γιατί αφού εγώ τον έστειλα, θα πάμε σε παραπομπές πολύ επικίνδυνες και θα οδηγηθούμε σε άλλες ατραπούς, στις οποίες δεν έχουμε καμιά διάθεση να κινηθούμε». 

Θεός, λοιπόν ο πρωθυπουργός μας. 

Κάποτε ήταν γκόμενος στην Κυψέλη, όπως τον αποκαλούσε εκείνη η κυρία, στη συνέχεια αναβαθμίστηκε σε Μωυσή ε, ήταν αναμενόμενο να πάρει κι άλλη «προαγωγή».

αγωγή».



 
Χ. Κ. 

 efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">