Recents in Beach

ΑΝ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ : Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ & ΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ Ν.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΆΜΕΣΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ!!

 


ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΠΟΣΩΝ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ 12%!!

 

ΣΥΝΟΨΗ (2' 45'') ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ Ν/Σ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Στο πλαίσιο της Ομιλίας του (16/12) στην Ολομέλεια της Βουλής επί του Ν/Σ του Υπ. Οικονομικών αναφορικά με τον Κρατικό Προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2022, ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν. Δημοσχάκης εξήρε την αναπτυξιακή δυναμική που κρύβει ο Ν.Έβρου υπογραμμίζοντας ότι δύναται να ενισχύσει τα κρατικά ταμεία εάν ληφθούν μέτρα στήριξης, αξιοποίησης και πολυεπίπεδης θωράκισης αυτού!!

 

Ειδικότερα : 

 

  • Εισαγωγικά, μετέφερε στο Σώμα τις ευλογίες του Προκαθήμενου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου Β', σε συνέχεια της εθιμοτυπικής τους συνάντησης!

  • Τόνισε ότι ο κρατικός προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2022, παρά το ότι καταρτίζεται υπό καθεστώς αβεβαιότητας, φέρει ρεαλιστικό, αναπτυξιακό & ελπιδοφόρο πρόσημο!

  • Ανέφερε ότι η προσήλωση της σημερινής κυβέρνησης για την αναπτυξιακή προοπτική του Έβρου & της Θράκης, αποδεικνύεται εμπράκτως με την επανασύσταση της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη στη Θράκη!

  • Ευχαρίστησε τους Υπουργούς Οικονομικών & Εργασίας, για το αποτελεσματικό τους ενδιαφέρον, αναφορικά με την οριστική επίλυση διαδικαστικών ζητημάτων, σχετικά με τον συμψηφισμό των οφειλόμενων ποσών του μισθολογικού κόστους 12% με οφειλές των δικαιούχων επιχειρήσεων στο δημόσιο.

  • Υπογράμμισε, ότι η Σαμοθράκη πληροί τις προϋποθέσεις ένταξης στο καθεστώς μειωμένου ΦΠΑ 30%, όπως υπήχθησαν τα πέντε (5) πονεμένα νησιά του Β/Α & Ν/Α Αιγαίου,  με σχετική Τροπολογία του ΥΜΑ.

  • Συνάμα, τόνισε ότι το Τρίγωνο της Ν. Ορεστιάδας με τα 17 χωριά, συνιστά υπερ-παραμεθόρια περιοχή, επιτάσσοντας φοροελαφρύνσεις προκειμένου να ανασχεθεί η πληθυσμιακή συρρίκνωση, και για εθνικούς λόγους!!

Μπορείτε να ακούσετε την Σύνοψη (2' 45'') της Ομιλίας εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=k_HTsZFAyT8 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">