Recents in Beach

Θα μιλήσει κανείς για τον αριθμό των φίλων που ψήφισαν στο ΚΙΝΑΛ;


 Έχουν πέσει με τα μούτρα τα εργαλεία των εξωθεσμικών παραγόντων να πείσουν την κοινή γνώμη για την ανησυχία στο ΣΥΡΙΖΑ από τη μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ .

Δεν πείθει ο ΣΥΡΙΖΑ, ξεφούσκωσε ο Τσίπρας και οι πολίτες αναζητούν λύσεις στο ΚΙΝΑΛ,που θέλει να γίνει πάλι ΠΑΣΟΚ που ήταν πριν γίνει ΚΙΝΑΛ και έφτασε στο 4%.

Ο στόχος προφανής,να ανέβει το ΚΙΝΑΛ λίγο και να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ώστε,κατά την άποψη τους, να παραμείνει ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης υιός Μητσοτάκη στη θέση του.

Στις εκλογές ΚΙΝΑΛ πήγαν να ψηφίσουν περίπου 50.000 περισσότεροι από το 2017, σε αυτό έπαιξε ρόλο το συναίσθημα που δημιουργήθηκε από το θάνατο της Γεννηματά και η νοσταλγία που δημιουργήθηκε για το ΠΑΣΟΚ από τους μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους οι οποίοι ήταν σε 90% αυτοί που συμμετείχαν.

Θα δούμε τι θα λένε εάν ο αριθμός των συμμετεχόντων την επόμενη Κυριακή είναι αρκετά μικρότερος.

Αυτό που  όμως θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αν το ΚΙΝΑΛ δώσει τα στοιχεία, είναι πόσοι από αυτούς που ψήφισαν το έκαναν ως φίλοι κι όχι ως μέλη. Εάν οι φίλοι υπερτερούν των μελών, τότε έχουμε μια ευκαιριακά συμμετοχή που πολύ σύντομα τα αποτελέσματα της θα φανούν.

Θα δώσει το ΚΙΝΑΛ αυτά τα στοιχεία; Κατά την άποψη μας πρέπει να το κάνει.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">