Recents in Beach

ΝΔ και ΚΙΝΑΛ νομιμοποίησαν την παρακολούθηση υπουργών...

 


Διαπιστευτήρια στη μιντιακή διαπλοκή έδωσαν χθες η Ν.Δ. (με την επίνευση του Μαξίμου) και η νέα ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛΛ., καθώς νομιμοποίησαν πολιτικά το περούκα-gate και την άθλια μορφή της δημοσιογραφίας. 

Τα δύο κόμματα ήραν την ασυλία του Νίκου Παππά μετά από μήνυση του Θάνου Δημάδη για συκοφαντική δυσφήμηση που σχετίζεται με ανάρτηση του πρ. υπουργού για... παρακολούθησή του από μεταμφιεσμένους δημοσιογράφους (με περούκες κ.λπ.) στη Νέα Υόρκη. 

«Να το ξανασκεφτείτε. Όχι επειδή σε λίγους μήνες θα έχουμε εκλογές και η Ν.Δ. στην καλύτερη των περιπτώσεων θα απωλέσει 40 έδρες, αλλά για να επιλέξετε το επίπεδο πόλωσης και αντιπαράθεσης που θέλετε να έχετε με την αντίπαλη παράταξη. Προσέξτε τι προηγούμενο διαμορφώνετε», προειδοποίησε ο Ν. Παππάς.

«Αν θεωρείτε ότι με τη νομιμοποίηση που δίνετε στην παρακολούθηση υπουργών της προηγούμενης κυβέρνησης προσβάλλετε ή επιτυγχάνετε πλήγμα κατά των πολιτικών σας αντιπάλων, πλανιέστε, διότι ανοίγετε κερκόπορτα σε όσους μετέρχονται άθλια μέσα, ακόμα και αν η κατάσταση αγγίζει ή ξεπερνά τη γελοιότητα. Μετέρχονται άθλια μέσα για να προσπαθούν να κρατούν ομήρους εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού, να καθοδηγούν πολιτικές αποφάσεις και να ισοπεδώνουν το δημοκρατικό κράτος δικαίου προς όφελος συμφερόντων. 

Θα πρέπει να προσέχετε για το προηγούμενο που διαμορφώνετε με την ψήφο σας», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα επεσήμανε τη δράση του συστήματος λέγοντας πως «οι εμπνευστές και οι αυτουργοί αυτών των πρακτικών, όταν παίρνουν σήμα από ένα κομμάτι του πολιτικού συστήματος ότι τέτοιου τύπου πρακτικές μπορεί να γίνουν ανεκτές, θα τις συνεχίσουν» και σημείωσε ότι πολλά στελέχη της Ν.Δ. «έχουν τις στενότερες των σχέσεων» με αυτούς.

«Εμείς δεν μεταμφιεζόμαστε»

«Μιλάμε για μια ιστορία που και τα ίδια τα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν, ακόμα και σήμερα, 'περούκα - gate'. Και περούκα δεν φορούσα εγώ. Εμείς δεν μεταμφιεζόμαστε. Εμείς την πολιτική αντιπαράθεση την κάνουμε ανοιχτά, πάντα» τόνισε ο βουλευτής υπενθυμίζοντας ότι «θύμα της ίδιας πρακτικής, και με φορείς τα ίδια πρόσωπα, είχε πέσει η Άννα Διαμαντοπούλου». 

Χρησιμοποίησαν κοριούς, τηλεφακούς, ακόμα και δημοσίευση φωτογραφιών από την προσωπική ζωή μου, υπενθύμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε: «Δεν ξέρω εάν οι κύκλοι που υλοποίησαν και εμπνεύστηκαν το σχέδιο αυτό παρακολουθούσαν και άλλους συναδέλφους. Δεν ξέρω, θα έπρεπε να ανησυχεί εσάς, εάν οι ίδιοι κύκλοι συνεχίζουν τις ίδιες τακτικές και μετά την κυβερνητική αλλαγή. Προσέξτε την κερκόπορτα που επιχειρείτε να ανοίξει», προειδοποίησε ο Ν. Παππάς τους βουλευτές της Ν.Δ.

Ο Ν. Παππάς τόνισε ότι η υπόθεση σχετίζεται με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και τη «λυσσαλέα επίθεση» που δέχτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο ίδιος, καθώς βρέθηκε «στο μικροσκόπιο ενός συστήματος που επιχειρούσε να κατασκευάζει αρνητικά γεγονότα σε βάρος μου». 

Μάλιστα έκανε λόγο για «πρόθεση νομιμοποίησης της παρακολούθησης υπουργών» από τη Ν.Δ. καθώς «δεν αναγνωρίζει ότι, ως δημόσιο πρόσωπο και πρώην υπουργός, έχω την αυτονόητη υποχρέωση να αναφέρομαι σε γεγονότα που αποτέλεσαν την αφορμή για μπαράζ δημοσιευμάτων λάσπης σε βάρος μου». Υπενθυμίζεται ότι, σε ανάρτησή του, ο Ν. Παππάς ρωτούσε για ποιον δουλεύουν οι μηχανισμοί και αν ήταν για λογαριασμό κάποιας υπηρεσίας ή του Κ. Μητσοτάκη.

Ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι μεταμφιεσμένοι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να ντύσουν τις παραδημοσιογραφικές αναφορές τους με κάποιου είδους δημοσιογραφία που δεν είχαν αποδεχθεί οι εργοδότες τους και οι εκεί ανταποκριτές...

Κώστας Πουλακίδας

ΑΥΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">