Recents in Beach

Αντιπολίτευση νηπιαγωγείου ........

 


Ο Βαγγέλης Λαμπάκης συνεχίζει μια αντιπολίτευση που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί για κάποιον ο οποίος διετέλεσε δύο θητείες δήμαρχος και  μια  τρίτη παράταξη  του δημοτικού συμβουλίου.

Μετά την μικρόψυχη συμπεριφορά στην εκλογή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου όπου δεν δέχθηκε την σχετική νομοθεσία, που προβλέπει  ο πρόεδρος να είναι της παράταξης του δημάρχου και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις όποιες  διαφωνίες υπήρχαν στο "στρατόπεδο" της δημοτικής διοίκησης Ουσιαστικά δηλαδή   προσπάθησε να υπάρξει πρόβλημα  λειτουργίας της διοίκησης Ζαμπούκη  μέσα από την απαξίωση του θεσμού του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου που ο νομοθέτης προέβλεψε να υπάρχει  εκπροσώπηση των τριών πρώτων παρατάξεων, πρόεδρος της παράταξης, αντιπρόεδρος της μείζονος αντιπολίτευσης και γραμματέας της τρίτης δύναμη,  

Συνεχίζει με ανακοίνωση του να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της παράταξης  "Δήμος για  Όλους Πρώτα Εσύ", στηρίζει τον ανεξαρτητοποιημένο και τους δύο διαγραφέντες συμβούλους  αλλά και τον ειδικό σύμβουλο του δημάρχου τον οποίο ο ίδιος προσέλαβε κι  ο ίδιος απέλυσε αφού ειναι αποκλειστικό προνόμιο του .

 Να θυμίσουμε ότι στην Ορεστιάδα  ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο οποίος προτάθηκε από τον κ. Μαυρίδη εκλέχθηκε ομόφωνα. Προφανώς και στην Ελληνική Βουλή που ο πρόεδρος εκλέγεται  με μεγάλη πλειοψηφία γίνεται  για χάρη του κύρους του θεσμού .

Η αντιπολίτευση η οποία προσπαθεί να εγκλωβίσει την οποιαδήποτε διοίκηση, δεν προσφέρει καμιά υπηρεσία στους πολίτες και δείχνει μικροψυχία και εγωισμό 

Το δελτίο τύπου  περί  σφαγείων της παράταξης του Βαγγέλη Λαμπάκη:  

ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΩΝ ΦΕΡΩΝ ΝΑ ΗΤΑΝ
Δύο χρόνια και μισό και όμως ο κ. Ζαμπούκης, ο Δήμαρχος, έχει καταφέρει αξιομνημόνευτες επιδόσεις και σε έναν τομέα επιτέλους:


1. Απομάκρυνση του Νίκου Ραπτόπουλου από την Προεδρία του Πολυκοινωνικού.


2. Περιθωριοποίηση του Κυριάκου Αραμπατζή με τον εξαναγκασμό του σε ανεξαρτητοποίηση μετά από την απομάκρυνση του από την αντιδημαρχεία Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και την απόλυτη απαξίωση του στο πρόσωπο του.


3. Αναιτιολόγητη διαγραφή του Δημήτρη Κολιού του από την παράταξη του , επειδή είχε την δημοκρατική αίσθηση της επανεκδιεκδίκησης της θέσης του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.


4. Διαγραφή του Γεώργιου Κιζιρίδη επειδή μετά την απομάκρυνση του από την αντιδημαρχία Οικονομικών, όπου προσπάθησε και ξεχώρισε από την υπόλοιπη καταστροφή, είχε την ατυχή έμπνευση να δηλώσει συμμετοχή στην διεκδίκηση της Προεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτός όμως ξέχασε ότι στην δημοκρατία όπως την όρισε ο κ. Ζαμπούκης απαγορεύεται.


5. Απόλυση του μετακλητού υπαλλήλου Αντώνη Καμελίδη.


6. Άνευ όρων προσάρτηση της παράταξης ΑΝΑΣΑ από την οποία διαγράφηκαν οι δύο κατά σειρά επικεφαλής της.


7.  Αφανισμός της παράταξης του κ.Λαζόπολου με την πρσάρτηση της άνευ ουσιαστικής αλλά μόνο προσχηματικής δήθεν προσέγγισης ιδεολογικών καιπρογραμματικών στόχων. Στην ουσία ήταν η προσφορά της θέσης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στον Γεώργιο Καϊσα.


8. Προσπάθεια αφαίμαξης με στόχο τη διάλυση της παράταξης «Πόλη και Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης» αφού αντιδημοκρατικά και εκ του πλαγίου συνελάγη ο Ιωάννης Ζαμπούκης «πουλώντας» μία θέση αντιδήμαρχου στον Σάββα Σεφεριάδη, ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΜΠΑΚΗ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΔΥΝΑΤΗ, με την προσπάθεια για δεύτερη αποδόμηση από τον άνθρωπο που ευτέλισε την θέση του Δημάρχου προς τον Γιώργο Κουκουράβα για την προσφορά της Προεδρίας του Αναπτυξιακού Οργανισμού να πέφτει στο κενό.


Ούτε το σφαγείο των Φερών να ήταν.

Αλήθεια με εκείνο το έργο τι γίνεται; 

Θα καθυστερήσει κι άλλο;
   Αλεξ/πολη, 14.01.2022

      Από την παράταξη

«Πολη και πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">