Recents in Beach

Σουφλί : Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Καλακίκου ο αντιδήμαρχος Τζεμίλ Καμέρ - " Είμαι νέος στην πολιτική και δεν μπορώ να κοροϊδεύω στον κόσμο"

 


Μετά την παραίτηση από τη θέση του πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου στα τέλη του Ιουνίου 2021 από τον  Σάκη Δημούτση, που ήταν το πρώτο πλήγμα στην παράταξη του δημάρχου Σουφλίου  Παναγιώτη  Καλακίου,  έρχεται η ανεξαρτητοποίηση του  αντιδημάρχου Τζεμιλ Καμέρ. Ο κ. Δημούτσης παραμένει στην παράταξη, αλλά μάλλον έχει μια τυπική σχέση μαζί της που φαίνεται να μην ενοχλεί τον δήμαρχο

Ο αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα και περιβάλλοντος  Τζεμιλ Καμέρ,  αφήνει την θέση του γιατί πιθανόν να μην του δίνεται η δυνατότητα να προσφέρει και ανεξαρτητοποιείται.  Αυτό μάλλον θα ενόχλησε περισσότερο τον κ. Καλακίκο αφού χάνει ενα συνεργάτη με μεγάλη επιρροή στον ορεινό όγκο .

Σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθαιναν οι πολίτες του δήμου Σουφλίου τους λόγους που ανάγκασαν τον κ. Καμέρ να πάρει αυτή την σημαντική απόφαση. Από αυτά που λέει στους φίλους του, φαίνεται να ήταν υποβαθμισμένος και να υπήρχε πρόβλημα συνεργασίας. " Είμαι νέος στην πολιτική και δεν μπορώ να κοροϊδεύω στον κόσμο" λέει όταν τον ρωτάνε γιατί έφτασε σε αυτή την  απόφαση .

Φυσικά ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος με τον οποίο ο δήμαρχος θα αντιμετωπίσει αυτό το πλήγμα το οποίο  δέχθηκε από τον μέχρι σήμερα συνεργάτη του 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">