Recents in Beach

Η παράταξη του Β. Λαμπάκη "Πόλις και Πολίτες" απαντά στο δήμαρχο για τον Αναπτυξιακός Οργανισμός

 


Επειδή ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννης Ζαμπούκης, εξέδωσε για ακόμη μία φορά ένα Δελτίο Τύπου το οποίο κινούνταν στα όρια της λασπολογίας, είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε. 

Συγκεντρώσαμε ό,τι ανέφερε στο εν λόγω Δελτίο Τύπου σε βάρος του επικεφαλής μας, Βαγγέλη Λαμπάκη και κατ’ επέκταση της παράταξής μας και συνοψίζουμε: 

-Η αντιπολίτευση πάλι ΨΕΥΔΕΤΑΙ 

-Η αντιπολίτευση θυσιάζει την αλήθεια στο βωμό της παραπληροφόρησης και της κατασυκοφάντησης. 

-Παλαιοκομματισμός, συναλλαγή και νταραβέρι 

-Συνωμοσία και εμμονές 

-Οι αναφορές στον Αναπτυξιακό Οργανισμό Αττικής είναι παντελώς ψευδείς 

-Γνωρίζουμε το ψεύδος και απλά ο επικεφαλής κινείται με την συνήθεια της σουπιάς. Έρποντας, αφήνοντας πίσω μελάνι 

Κύριε Ζαμπούκη, 

ο περιβόητος Αναπτυξιακός Οργανισμός στον οποίο έσπευσες να δώσεις 275.000 € από χρήματα των δημοτών μας, παραμονή πρωτοχρονιάς(!) έχει αναλάβει όλο κι όλο ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ με τον Δήμο Χαλανδρίου. Αυτή είναι όλη η εμπειρία του, όπως προκύπτει, ξεκάθαρα, από την ιστοσελίδα αυτού του Οργανισμού. 

Όλα τ’ άλλα που αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου είναι όνειρα, που ανάγονται στο μέλλον και μνημόνια σχεδιασμού. Προγραμματική σύμβαση όμως ΜΟΝΟ ΜΙΑ. 

Αυτή είναι η αλήθεια. 

Κι λόγω του ότι υπάρχει η πιθανότητα να έχεις παραπλανηθεί από τον συντάκτη αυτού του Δελτίου Τύπου, σε συμβουλεύουμε να μπεις στην ιστοσελίδα αυτού του Αναπτυξιακού Οργανισμού, την οποία εσύ ο ίδιος μας υπέδειξες, για να διαπιστώσεις ότι ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΜΕ και δεν θυσιάζουμε οτιδήποτε στο βωμό της παραπληροφόρησης και της κατασυκοφάντησης.

Κύριε Ζαμπούκη, 

προσπάθησες να δικαιολογήσεις γιατί επέλεξες να πληρώσεις 275.000 € στον Αναπτυξιακό Οργανισμό Αττικής και διερωτήθηκες αν θεωρεί ο επικεφαλής μας ότι είναι εξυπνότερος από τον Μπακογιάννη και τον Πατούλη. 

Δυστυχώς για εσένα, ούτε η Περιφέρεια Αττικής με Περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη, ούτε ο Δήμος Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη έχει υπογράψει με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Αττικής κάποια προγραμματική σύμβαση. 

Επομένως οι συγκρίσεις Λαμπάκη, Πατούλη και Μπακογιάννη, είναι παντελώς ατυχείς και νηπιακού επιπέδου. 

Κύριε Ζαμπούκη, 

όλα όσα αναφέρονται στην προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Αττικής, έχουν σχεδιασθεί σε μεγάλο βαθμό από την Τεχνική μας Υπηρεσία. 

Για την δε βεβαίωση που έλαβες από την Τεχνική Υπηρεσία ότι δεν δύναται λόγω φόρτου εργασίας να υλοποιήσει τη μελέτη, σου αντιτείνουμε ότι οι υπάλληλοι ορισμένες φορές, όταν πιέζονται, ενδίδουν. 

Ως Δήμαρχος οφείλεις να εμπνέεις τους υπαλλήλους ώστε να δημιουργήσουν και δεν τους ωθείς να μην ενεργούν. Αυτό κάναμε εμείς στην Διοίκηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης επί 9 χρόνια και πετύχαμε. 

Κύριε Ζαμπούκη, 

Οι συναλλαγές και τα νταραβέρια για έμμισθες θέσεις και νομή εξουσίας, είναι χαρακτηριστικό όσων ασκούν εξουσία. Δεν είναι χαρακτηριστικό της αντιπολίτευσης. Αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη, εσείς έχετε την οικονομική διαχείριση και τη διοίκηση του Δήμου. 

Όλοι μα όλοι έχουν καταλάβει πως μέχρι τώρα ό,τι θέσεις δώσατε, τις δώσατε με... νταραβέρι. 

Όσο για την επιστολή σου για τη συμμετοχή της αντιπολίτευσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού που καταψηφίσαμε, μόνο ως αστείο το εκλαμβάνουμε, εκτός κι αν χάσαμε την λογική, με δεδομένο ότι τον καταψηφίσαμε με το σκεπτικό ότι σας λείπει η ικανότητα για να αποσπάσετε οφέλη από την δυναμική ενός Αναπτυξιακού Οργανισμού. 

Κύριε Ζαμπούκη, 

αναφέρεις ότι δεν αντιλαμβανόμαστε την αποτελεσματικότητα και την διαφάνεια σου. 

Ως προς την αποτελεσματικότητα σου, βλέπουμε ότι… ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ στον Δήμο μας(!). 

ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕΜΕ ΛΑΘΟΣ; Δυστυχώς ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ(!). 

Ως προς την συκοφαντία ότι ο επικεφαλής μας και οι συνεργάτες του στηρίζονται στην συναλλαγή, σου το επιστρέφουμε. Και γρήγορα γρήγορα σου θυμίζουμε, ότι συναλλάχθηκες με έναν Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξής μας και του πούλησες μια θέση αντιδημαρχίας έτσι απλά, με τίμημα την ανεξαρτητοποίηση του. 

Σε έναν άλλο μάλιστα, πρόσφερες την θέση του Προέδρου του Αναπτυξιακού Οργανισμού παρακάμπτοντας την παράταξη μας και τον επικεφαλής μας. Σου αρνήθηκε βέβαια προς τιμήν του, χωρίς να δελεασθεί από την προσφορά σου. 

Αυτά κι’ άλλα πολλά, κ. Ζαμπούκη είναι «η βρώμικη συναλλαγή, τα νταραβέρια και τ΄αλισβερίσια» και αυτά είναι που αποτελούν άσκηση παντελώς ανήθικης πολιτικής. 

Ως προς τον παλαιοκομματισμό του Βαγγέλη Λαμπάκη, δυστυχώς για εσένα, ο επικεφαλής μας τιμά τον κομματικό χώρο όπου ανήκει και ταυτόχρονα κινείται αυτοδιοικητικά, αποδεικνύοντας ότι όταν χρειάζεται για το καλό του τόπου του, μπορεί και συγκρούεται. 

Άρα συνοψίζοντας, 

Σου επιστρέφουμε τις ύβρεις, τις συκοφαντίες τις λάσπες και τα ψεύδη που δημοσίευσες, έχοντας αποκτήσει ως προς αυτό τουλάχιστον ψυχρό επαγγελματισμό.

Τώρα αν ο Βαγγέλης Λαμπάκης έρποντας αφήνει «ως σουπιά μελάνι», απαντάμε ότι ο Λαμπάκης άφησε πίσω του τεράστιο έργο και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αλεξανδρούπολης κι αυτό το ομολογεί και ο πιο ορκισμένος εχθρός του. 

ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να παράγει έργο. 

Εσύ κ. Ζαμπούκη, τι άφησες μέχρι τώρα; 

Δολοπλοκίες, καρατομήσεις των συνεργατών σου, αδιαφάνεια με πάνω από 4.000.000,00€ απ’ ευθείας αναθέσεις, ένα διαλυμένο Δήμο Αλεξανδρούπολης με τρομοκρατημένους Δημοτικούς Υπαλλήλους, διαλυμένα Νομικά Πρόσωπα, ενώ έβαλες ταφόπλακα στην τοπική Δημοκρατία μας με την ουσιαστική διάλυση του Δημοτικού Συμβουλίου, αρνούμενος από την αρχή την συνεργασία με την παράταξή μας. 

Έσπειρες το μίσος, τρομοκράτησες δημοσιογράφους και Δημοτικούς Συμβούλους με αγωγές, όπου ζητάς πάνω από 200.000€. 

Και βέβαια ούτε ένα έργο δημιούργησες, ενώ πέρασε το 65% της δημοτικής θητείας σου.

   Αλεξ/πολη, 18.01.2022

      Από την παράταξη

«Πολη και πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">