Recents in Beach

Για τον Έβρο τίποτα ..... αλλά όλα πολύ καλά κατά τον Δημοσχάκη

 


Ο Βουλευτής της ΝΔ στον Έβρο  Αν Δημοσχάκης  στην ομιλία του τα βρήκε όλα καλά για τη χώρα από την κυβέρνηση χωρίς να υπάρχει κάτι για να υπερηφανεύεται  όπως και ο κ.  Κελέτσης 

Ούτε αυτός βλέπει  που οδηγείται ο Έβρος από την πολιτική της κυβέρνησης που στηρίζει , λουκέτα , υποβάθμιση και δομή φιλοξενίας στο Φυλάκιο. 

Διαβάστε το ΔΤ του κ Δημοσχάκη και βγάλτε τα συμπεράσματα σας 

Αλεξ/πολη, 30/1/2022

ΘΕΜΑ : Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ..."ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ", ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΆΛΕΣ ΚΡΊΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ ΈΡΓΟ...ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ, ΑΜΥΝΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!!

 

ΣΥΝΟΨΗ (1' 58'') ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΠΙ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ

 

Στην τοποθέτησή του (29/1) επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η Αξιωματική Αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης, ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης, την χαρακτήρισε ως πρόταση....ανευθυνότητας & εσωτερικής σκοπιμότητας, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη οδηγεί τη χώρα στην ανάπτυξη & στην οικονομική ανάταση. 

 

Ειδικότερα υπογράμμισε τα εξής : 

 

  • Η Αξιωματική Αντιπολίτευση, αντί να συζητά για τον κορυφαίο αναπτυξιακό νόμο της Χώρας, επιλέγει να αλλάξει ατζέντα!!

  • Προβαίνοντας σε σπασμωδική ενέργεια ανευθυνότητας &...δημοσκοπικού άγχους, επιδιώκει να αντιμετωπίσει τα πολιτικά της αδιέξοδα!!

  • Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση, πετυχαίνει σπουδαίες νίκες όπως η επένδυση μίας από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο (JPMorgan) στην Χώρα και στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας!!

  • Κατάφερε να διαχειριστεί την πρωτοφανή υγειονομική κρίση, σώζοντας ανθρώπινες ζωές και ενισχύοντας το ΕΣΥ, την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ''κλείνει το μάτι'' στους αντιεμβολιαστές!!

  • Για την αντιμετώπιση της οικονομικής & ενεργειακής κρίσης, απλώνει ένα δίχτυ προστασίας & ανακούφισης στους πολίτες & στις επιχειρήσεις!

  • Αντιμετώπισε την μεταναστευτική κρίση, εφαρμόζοντας συγκροτημένα στον Έβρο το Ενιαίο Δόγμα Ασφάλειας & Άμυνας αποκρούοντας την υβριδική επίθεση της γειτονικής Τουρκίας τον Μάρτιο 2020!!

  • Τόνισε ότι η Χώρα δεν συνιστά πλέον ''ξέφραγο αμπέλι'', αλλά θωρακίζεται αμυντικά με μέτρα φυσικής, τεχνικής, ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής προστασίας των συνόρων!!!

  • Ενώ παράλληλα, μέσα από εύστοχες πολιτικές ο ακριτικός Έβρος μετεξελίσσεται σε γεωστρατηγικό, μεταφορικό, συγκοινωνιακό & ενεργειακό κόμβο...αποκτώντας ισχυρό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή!!

Μπορείτε να ακούσετε την Σύνοψη της Ομιλίας (1' 58'') εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=o1C1K3xu-Xo 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">