Recents in Beach

Λίστα Πέτσα: Ιδού το απροσχημάτιστο ψέμα Μητσοτάκη - Ανακοίνωση Ραγκούση, Νικολαΐδη

 


Ιδού η αποκαθήλωση της αξιοπιστίας ενός Πρωθυπουργού, τονίζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα Πέτσα.

«Ιδού το απροσχημάτιστο ψέμα Μητσοτάκη για τη λίστα Πέτσα», επισημαίνει μέσω Facebook ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική, Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος σε σχετική δήλωση που έκανε ο πρωθυπουργός στον ΑΝΤ1.

«Ιδού η αποκαθήλωση της αξιοπιστίας ενός Πρωθυπουργού που μετά και από αυτό, θα τον είχαν ''πάρει με τις πέτρες'' στις χώρες που δεν υπάρχει εκτεταμένη, ελαστική δημοσιογραφική συνείδηση», προσθέτει ο βουλευτής Β΄ Πειραιά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν κάναμε εμείς την κατανομή των χρημάτων. Η κατανομή έγινε με επαγγελματικά κριτήρια. Εμείς βγάλαμε το κονδύλι και άλλος μοίρασε τα χρήματα. Μάλιστα (σ.σ.: αυτός ο άλλος) εμφανίστηκε στην Επιτροπή κι έδωσε και τις σχετικές εξηγήσεις», είπε ο κ. Μητσοτάκης στο ΑΝΤ1.

Ο κ. Ραγκούσης, όμως, παραθέτει τα σχετικά απόσπασμα από την επίμαχη συνεδρίαση της Επιτροπής, στην οποία ο άνθρωπος που κατά τον πρωθυπουργό μοίρασε τα χρήματα είπε το ακριβώς αντίθετο:

«Ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή μας κοροιδεύει όλους μέσα στα μούτρα μας», υπογραμμίζει μέσω Twitter ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, παραθέτοντας και ο ίδιος το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό.

«Διαλέξτε τι σας βολεύει περισσότερο, το ένα είναι χειρότερο απ'το άλλο. Απλά μην ξεχνάτε το "πολιτικός απατεώνας"», καταλήγει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

ieidiseis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">