Recents in Beach

Τυχερό: Και νέα διαμαρτυρία για τα κλειστά Ιατρεία

 


Σε νέα διαμαρτυρία προχώρησαν σήμερα  οι κάτοικοι του Τυχερού μπροστά από το περιφερειακό Ιατρείο για τη συνέχιση της υπολειτουργίας  του όπως και του Προβατώνα.

Το ιατρείο του Τυχερού ανοίγει τρεις φορές το μήνα και του Προβατώνα μια φορά, με ένα μόνο γιατρό που καλείται να καλύψει υγειονομικές ανάγκες 4,500 κατοίκων της περιοχής .

Οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν για αυτή την κατάσταση  και ζήτησαν  από την κυβέρνηση να επαναφέρει  στην προηγούμενη κατάσταση τα δύο ιατρεία, με δυο γιατρούς και δύο νοσοκόμες σε καθημερινή βάση στο Τυχερό και ενα γιατρό με μια νοσοκόμα σε καθημερινή βάση στον Προβατώνα 

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας δεν παρέστησαν οι βουλευτές του νομού ενώ  η κα Γκαρά έστειλε συνεργάτη της η οποία διάβασε την  θέση του  ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ που είναι η κανονική λειτουργεία των περιφερειακών ιατρείων.






Συμμετείχαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση, ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος με δημοτικούς συμβούλους , ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου Σπύρος Δέδογλου με το στέλεχος του κόμματος στον Έβρο Μενέλαο Μαλτέζο, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην περιφέρεια και πρόεδρος του επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης.






Όλοι τάχθηκαν υπέρ της  επαναφοράς  σε πλήρη λειτουργία των δύο Ιατρείων ενώ οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ επέρριψαν  ευθύνες στον κ Μητσοτάκη και στην πολιτική της απαξίωσης της δημόσιας υγείας που έφερε αυτά τα αποτελέσματα 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">