Recents in Beach

Το κράτος παρέλυσε , η πανδημία σε έξαρση και ο Φουρθιώτης προσπαθεί να δείξει τη σχέση του με την κυβέρνηση των αρίστων(βίντεο)


 Στην εκπομπή ΦΑΡΟπολιτικά  της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου του 2022  ο Σπύρος Δέδογλου και ο Λάμπρος Παπαδής  ανέλυσαν την επικαιρότητα δείχνοντας και βίντεο 

Μόλις μια μέρα πριν την χιονόπτωση που δημιούργησε χάος λόγω της ανεπάρκειας το  επιτελικού κράτους του Μητσοτάκη έκαναν προπαγάνδα, ο  υπουργός πολιτικής προστασίας  έλεγε πόσο έτοιμος είναι ο κρατικός μηχανισμός για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κρίση και ο κ. Πατούλης έδειχνε τα μηχανήματα που ήταν σε ετοιμότητα. 

Σήμερα εγκλωβισμένοι άνθρωποι για 10 ώρες  σε κλειστούς δρόμους που δεν φρόντισε κανείς να μην τους αφήσει να κλείσουν, να μην επιτρέψουν στα αυτοκίνητα να μπουν  όπου δεν έγινε αποχιονισμός . 



Τα έριξαν στον ιδιώτη που έχει την Αττική οδό , στους ιδιώτες που τόσο εκθειάζουν για την αποτελεσματικότητα τους. Το πρόβλημα είναι οτι μέχρι τώρα δέν έχουμε καμιά παραίτηση και ο πρωθυπουργός είναι εξαφανισμένος.

111 νεκροί από τον covid-19  σήμερα με την τραγωδία να συνεχίζεται και οι κυβερνώντες προσπαθούν να πείσουν ότι τα έκαναν όλα καλά ......αυτή είναι η κανονικότητα τους . Ο κ. Καπραβέλος σε συνέντευξη του ισχυρίζεται ότι μπορούσαν να σωθούν 10.000 άνθρωποι αν υπήρχε σωστή διαχείριση με ενίσχυση του ΕΣΥ .

Και τέλος ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής δείχνει συνομιλίες με το Νο 2 της κυβέρνησης τον αναπληρωτή πρωθυπουργό τον οποίο πριν εκθείαζε στην εκπομπή του 

Αυτά συζητήθηκαν μετα από προβολή μικρών σε διάρκεια βίντεο στην εκπομπή ΦΑΡΟπολιτικά της Δευτέρας. Δείτε το βίντεο 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">