Recents in Beach

Επίσπευση του ιδρυτικού συνεδρίου του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» ανακοίνωσε ο Π. Κουρτζίδης


 Ο μεταβατικός πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» κ. Πάρις Κουρτζίδης ανακοίνωσε την επίσπευση του ιδρυτικού συνεδρίου του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» (ΕΛΑ) που ίδρυσε ο Γιώργος Τράγκας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουρτζίδης «προτείνει και ζητα έγκριση, ενόψει πολιτικών εξελίξεων που διαφαίνονται, την επίσπευση της διεξαγωγής συνεδρίου επανίδρυσης και εκλογής προέδρου – οργάνων, στις 25 – 26 Φεβρουαρίου 2022» (σ.σ. είχε ανακοινωθεί για 10 Απριλίου).

«Την υβριδική διεξαγωγή, λόγω των περιοριστικών μέτρων, αλλά και των έκτακτων συνθηκών, αναλαμβάνει ειδική διαδικτυακή εταιρεία, η οποία έχει τεράστια εμπειρία, καθώς διεξάγει επίσημα συνέδρια για ιδιωτικές εταιρείες, κρατικούς και μη κερδοσκοπικούς φορείς», τονίζει ο κ. Κουρτζίδης.

Και προσθέτει: «Το κόστος της διεξαγωγής το αναλαμβάνω προσωπικά, ωστόσο, όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος σ’ αυτό θα κληθούν να κάνουν ειδική εγγραφή συνεισφέροντας ένα συμβολικό ποσό ύψους (5-10 ευρώ), το οποίο θα μπει στο ταμείο του κόμματος ενόψει λειτουργικών αναγκών. Φυσικά για όλα θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια.

Έτσι, οδηγούμαστε ΜΑΖΙ να φτιάξουμε ένα ΚΙΝΗΜΑ, ένα ΚΟΜΜΑ που θα οργανώσει και θα αναδείξει τις προσδοκίες του λαού, μέσα από έναν αυθεντικό χώρο πολιτικής έκφρασης, αποτρέποντας κάθε πλασματική πόλωση που παράγει ο μητσοτακισμός», καταλήγει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">