Recents in Beach

Να μάθει όμως και ο Κορωνοϊός να χάνει


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δάμασε τα κύματα. Μήπως ήρθε η ώρα ο Κορωνοϊός να παραδεχθεί την ήττα του;

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ


Εντάξει και άλλοι έχασαν απ' τον Κυριάκο Μητσοτάκη –που τιμητικό δεν το λες ούτε σε εκλογές διαχειριστή πολυκατοικίας- αλλά δεν έκαναν όπως ο Κορωνοϊός.

Πες κύριε, «προσπάθησα, ίδρωσα, αλλά στο τέλος έχασα απ' τον Μητσοτάκη. Το αποδέχομαι και φεύγω με την ακίδα μου ψηλά». Όχι να μού ‘ρχεσαι με μεταλλάξεις και 50.000 κρούσματα, ξεκάθαρα για επικοινωνιακό σόου.

Και να πεις ότι ήταν η πρώτη φορά.

Τέσσερα κύματα επιθέσεων από τον Κορωνοϊό, τέσσερις φορές νικητής ο ΚυριάκοςΣαν σέρφερ γεννημένος στις ακρογιαλιές και τα δειλινά του Μάουι.

Το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Με εμβληματικές στρατηγικές κινήσεις, ο σύγχρονος Μεγαλέξανδρος εξουδετέρωσε τον αόρατο εχθρό.

Τα μελετημένα ανοίγματα του τουρισμού, η αύξηση μαθητών ανά τάξη εν μέσω πανδημίας, οι επιβάτες – σαρδέλες στα Μέσα Μεταφοράς, τα ανέμελα τριήμερα, η υπονόμευση του ΕΣΥ, η φίμωση του Τύπου, η απόδοση ατομικής ευθύνης στους πολίτες. Όλα ένας καλά σχεδιασμένος αντιπερισπασμός, ώστε ο κορωνοϊός να πιστέψει πως θα έχει μια άνετη επικράτηση.

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός, με σιμουλτανέ σκακιστικές παρτίδες, κέρδιζε και τη μάχη της οικονομίας, κατατροπώνοντας συγχρόνως και την ακρίβεια.

Αρκετά μας ταλαιπώρησε ο Κορωνοϊός. Πρέπει επιτέλους να μάθει και να χάνει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">