Recents in Beach

Ο Γιώργος Καϊσας ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης

 


Ο Γιώργος Καϊσας θα είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης ο οποίος ήταν η πρόταση του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη.

Της σημερινής εκλογής προηγήθηκε  έντονο παρασκήνιο αφου ο πρώην πλέον πρόεδρος  Δημήτρης Κολιός επέμενε στην απόφαση του να διεκδικήσει και πάλι τη θέση παρά την αντίθετη απόφαση του δημάρχου . Η επιμονή αυτή ανάγκασε τον δήμαρχο με τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Δήμος για Όλους Πρώτα Εσύ" να τον διαγράψουν από την παράταξη ( ΕΔΩ) Σύμφωνα με τη νομοθεσία στη 2η φάση της εκλογής, στην 1η η παράταξη του δημάρχου αποφάσισε να στηρίξει την  πρόταση του δημάρχου,  ο κ. Κολιός που δεν ανήκει  πλέον στην ίδια παράταξη δεν μπορούσε να είναι υποψήφιος . Λόγω αυτής της  αδυναμίας δήλωσε υποψηφιότητα ο  Γιώργος Κιζιρίδης επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την ύπαρξη της ομάδας μέσα στην παράταξη ( Κολιός , Κιζιρίδης, Αραμπατζής) 

Είναι προφανές ότι ο  κ  Κιζιρίδης μετά από αυτή την επιλογή του ή θα ανεξαρτητοποιηθεί ή θα διαγραφεί από την παράταξη του δημάρχου,

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">