Recents in Beach

Αλαλούμ με τις βεβαιώσεις νόσησης...Δεν αναγνωρίζει τα rapid test η πλατφόρμα...


 Αλαλούμ επικρατεί με τις βεβαιώσεις νόσησης για τους εργαζομένους που πρέπει να πάρουν άδεια από την εργασία τους. Αν και σύμφωνα με την ΚΥΑ που εκδόθηκε, οι εμβολιασμένοι που νοσούν με κορωνοϊό χρειάζονται rapid test για να πάρουν άδεια... από την εργασία τους - και μόνο οι ανεμβολίαστοι pcr test- στην πράξη το σύστημα δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί αλαλούμ.

Όπως επισημαίνει ο Μάριος Κάτσης Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, οι εργοδότες τους ζητούν βεβαίωση θετικού τεστ και στις πλατφόρμες δεν μπορεί να εκτυπωθεί αν δεν είναι pcr test.

Ο Μάριος Κάτσης συνοδεύει την ανάρτησή του και από τα σχετικά screenshot, στα οποία φαίνεται ότι η πλατφόρμα δεν αναγνωρίζει τα θετικά rapid test παρά μόνον τα θετικά pcr test.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του, επισημαίνει ότι το επιτελικό ψηφιακό κράτος πάλι πιάστηκε απροετοίμαστο στην πανδημία και ταλαιπωρεί τους πολίτες ενώ καλεί τους αρμοδίους να κάνουν αλλαγές στην πλατφόρμα ώστε να μπορεί να γίνει εκτύπωση και του θετικού rapid test σε έγγραφο.

Παράλληλα ζητά να υπάρξει διασύνδεση της ΕΡΓΑΝΗ με τη βάση δεδομένων του ΕΟΔΥ για τα θετικά κρούσματα για να μην έχουν πρόβλημα με την εργασία τους οι εργαζόμενοι που νοσούν με κορωνοϊό και πρέπει να πάρουν άδεια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ:

«Εκεί στο επιτελικό κράτος έχετε επαφή με τον πραγματικό κόσμο; Πολίτες που νοσούν διαμαρτύρονται ότι οι εργοδότες τους ζητούν βεβαίωση θετικού τεστ κ στις πλατφόρμες δεν μπορεί να εκτυπωθεί αν δεν είναι #PCRtest.

Τροποποιήστε την πλατφόρμα ώστε να εξάγει βεβαίωση θετικού rapid σε έγγραφο ή να διαλειτουργεί η ΕΡΓΑΝΗ με την βάση δεδομενων του ΕΟΔΥ για τα θετικά #κρουσματα.

Το ψηφιακό κράτος πάλι πιάστηκε απροετοίμαστο στην πανδημία με το μπάχαλο να ταλαιπωρεί τους πολίτες»...

avgi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">