Recents in Beach

Κλείνουν την Εθνική Οδό οι αγρότες στον κόμβο της Νίκαιας - Τι απαντούν στην πρόσκληση Λιβανού

 


Βγάζουν τα τρακτέρ στην Εθνικό Οδό το μεσημέρι της Κυριακής 06/02 οι αγρότες. Η απάντηση του πρόεδρου της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας κ. Ρίζου Μαρούδα μέσω του iEidiseis.gr

Τον συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού στον κόμβο της Νίκαιας τηνΚυριακή αποφάσισαν οι αγρότες, έπειτα από τη σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποί τους το πρωί του Σαββάτου στο δημαρχείο της κοινότητας.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας κ. Ρίζος Μαρούδας στο iEidiseis, στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής και για περισσότερο από μία ώρα θα προχωρήσουν στο κλείσιμο της Εθνικής Οδού στον κόμβο της Νίκαιας. «Θα προχωρήσουμε στο κλείσιμο της Εθνικής. Παράλληλα, συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας και περιμένουμε ενισχύσεις και από άλλα μπλόκα, κατεβαίνουν κι άλλα τρακτέρ σε εμάς», λέει στο iEidiseis.

Ερωτηθείς για την πρόσκληση για διάλογο που τους απηύθηνε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, λέγοντας πως η πόρτα του υπουργείου είναι ανοιχτή, ο κ. Μαρούδας ήταν καυστικός, «να την κλείσουμε να μην κάνει ρεύμα», είπε στο iEidiseis.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">