Recents in Beach

Πορτοσάλτε: «Απλώς ο Δούκας πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη».

 


Ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε την προσπάθειά του με στόχο να αποσυνδέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να υποβαθμίσει το μέγα θέμα με τις κυνικές αποκαλύψεις του Πέτρου Δούκα για τις αποζημιώσεις που μοίραζαν με «τσάντες» στους πυρόπληκτους της Ηλείας το 2007, ως μια... διαχρονική τακτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. 

Δεν είναι τυχαίο ότι παραδέχθηκε πως «η ΝΔ έχει γαλουγηθεί στο μοιράζω και βγαίνω» και αναφερόμενος στον δήμαρχο Σπάρτης και πρώην υφυπουργό της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά: «Απλώς ο Δούκας πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη». Και αυτό το «απλώς» κάνει όλη τη διαφορά.

Και στην προσπάθειά του να υποβαθμίσει τις επίσης κυνικές-ρουσφετολογικές δηλώσεις του νέου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Γεωργαντά είπε απλώς ότι το βίντεο με τις δηλώσεις είναι πριν από δέκα χρόνια οπότε... όλα καλά.

Στη συνέχεια, αποθέωσαν τον Θόδωρο Πάγκαλο για την ατάκα «μαζί τα φάγαμε» και υποστήριξαν ότι φταίει και ο λαός γιατί είναι του βολέματος.

Το καταπληκτικό είναι ότι αφού είπαν πως εμπνευστής και κύριος εκφραστής της ρουσφετολογίας και του «μοιράζω και βγαίνω» είναι το ΠΑΣΟΚ, έκαναν απέλπιδα προσπάθεια να εμπλέξουν και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και μη βρίσκοντας κάτι άλλο υποστήριξαν ότι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει η ΛΑΡΚΟ υπό δημόσιο έλεγχο είναι ρουσφετολογική...


ΑΥΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">