Recents in Beach

Παραιτήθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός - Να παραιτηθεί ολόκληρη η κυβέρνηση λέει ο Σταύρος Αραχωβίτης


 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό και του ζήτησε εξηγήσεις για την αντίδρασή του στην απαράδεκτη αναφορά του Δημάρχου Σπάρτης κ. Δούκα για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007.

Ο Υπουργός παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να έχει αντιδράσει διαφορετικά και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Πρωθυπουργού.

Η παραίτηση του κ. Λιβανού έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό. Ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Στ. Αραχωβίτης: Η αλαζονεία, ο κυνισμος και η αναλγησία έχουν όρια





Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών το 2007 και νυν δήμαρχος Σπάρτης με τον πρώην πλέον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συναγωνίζονταν σε κυνισμό, αλαζονεία και αναλγησία για το πώς κερδίζονται εκλογές πάνω στα καμμένα, τις εθνικές τραγωδίες και την ακρίβεια. 

Αυτή η αλαζονεία διέπει όλη την Κυβέρνηση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Η καλύτερη υπηρεσία στην πατρίδα αυτή την ώρα που οι αγρότες και όλη η κοινωνία  υποφέρουν, είναι να παραιτηθεί ολόκληρη η Κυβέρνηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">