Recents in Beach

Ο Τόλης Γκάτζιος υπεύθυνος ELITE RUNNING TEAM ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ


 Ο γνωστός Αλεξ/πολίτης δρομέας Τόλης Γκάτζιος, o "αιώνιος έφηβος", αναλαμβάνει υπεύθυνος της δρομικής μας ομάδας, ELITE RUNNING TEAM.

O Απόστολος Γκάτζιος ασχολείται με τον στίβο από το 1987 ως αθλητής μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων με πανελλήνιες διακρίσεις, με κορυφαία την 2η νίκη του στα 10.000μ στους πανελλήνιους αγώνες στίβου εφήβων με χρόνο 32,12, ενώ επίσης κατέχει τα ρεκόρ Θράκης στα 3000μ εφήβων με 8.35 και στα 5000μ εφήβων με 14,56.
Έχει εκατοντάδες συμμετοχές σε αγώνες δρόμου εκτός σταδίου, ενώ ήταν ο νικητής στο πρώτο RUN GREECE Αλεξ/πολης στα 10000μ και στο βάθρο του αγώνα τα επόμενα χρόνια.
Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε δεκάδες Μαραθωνίους και Ημιμαραθωνίους εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και έχει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιους και βαλκανικούς αγώνες Βετεράνων.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή με μεταπτυχιακή εργασία “Πρωταθλητισμός-Αθλητισμός και γονιμότητα”. Επίσης έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα διά βίου, του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, με θέμα “Προπόνηση αθλητικών ακαδημιών”.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">