Recents in Beach

Στην Αλεξανδρούποολη οι Μέντορες του Light Hub


 Κορυφαίοι επιχειρηματίες, ανώτερα στελέχη και ακαδημαϊκοί με διεθνή δραστηριότητα θα βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη στο τριήμερο 18-20 Φεβρουαρίου και θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Δομή Στήριξης της Επιχειρηματικότητας “Light Hub” του Επιμελητηρίου Έβρου. Οι ομάδες του Light Hub ολοκληρώνουν τον Α’ κύκλο στήριξης και οι διακεκριμένοι καλεσμένοι θα συμμετέχουν ως μέντορες και κριτές, σε σειρά δραστηριοτήτων που αφορούν την πρόοδο και την εξέλιξη των ομάδων. Η αποστολή τους είναι η αξιολόγηση της πορείας των ομάδων, με σκοπό να εκτιμηθεί ο βαθμός και η φύση της περαιτέρω στήριξης από τη δομή. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι καλεσμένοι θα συμμετέχουν σε συσκέψεις με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Έβρου καθώς και σε συναντήσεις – επαφές με στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας του Έβρου, αλλά και εκπροσώπους θεσμικών φορέων της Αλεξανδρούπολης και του νομού. 




Το Light Hub ολοκληρώνει πλέον εννέα μήνες λειτουργίας και στους κόλπους του εκπαιδεύονται εννέα διαφορετικές ομάδες ωφελουμένων, με εννέα διαφορετικές επιχειρηματικές ιδέες. Η παρουσία των μεντόρων είναι μία μοναδική ευκαιρία για τους/τις εκπαιδευόμενους/ες ώστε να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους που διαγράφουν σημαντική πορεία στον τομέα της επιχειρηματικότητας, του μάρκετινγκ, της επικοινωνίας και της διαχείρισης επιχειρηματικών ιδεών (συνημμένη θα βρείτε και τη λίστα με τα ονόματα των μεντόρων). Ανεξάρτητα από τη βαθμολογία που θα συγκεντρώσει η κάθε ομάδα, η επαφή και μόνο με αυτούς τους ανθρώπους – δεδομένης της πορείας του καθενός- είναι ένα σημαντικό εφόδιο για τη συνέχιση της προσπάθειας που επιτελείται όλο αυτό το διάστημα στο πλαίσιο του Light Hub. 



Η Δομής στήριξης επιχειρηματικότητας εντάχθηκε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» και υλοποιείται με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Σημείωση: 

Οι μέντορες και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στις 11.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Έβρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">