Recents in Beach

ΟΦΘΑ: Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι κολυμβητικοί αγώνες “ΦΑΡΟΣ – ΕΛΕΝΑ ΣΑΪΡΗ 2022“ στην Αλεξανδρούπολη

 


Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ο.Φ.Θ.Α.) , σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και την ΠΕ.ΚΟ.ΑΝ.ΜΑ.Θ και υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. και της LEN  διοργάνωσε και πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία, για άλλη μια χρονιά  τον διεθνή αγώνα κολύμβησης αγωνιστικών κατηγοριών “ΦΑΡΟΣ – ΕΛΕΝΑ ΣΑΪΡΗ 2022“ στην Αλεξανδρούπολη από τις 4 έως στις 6 Mαρτίου 2022.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης 50μ, 10 διαδρομών με νέο ηλεκτρονικό σύστημα χρονομέτρησης ΟMEGA, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς κολύμβησης της FINA.

Οι χρόνοι των αθλητών είναι επίσημοι, καταχωρήθηκαν στο αρχείο της Κ.Ο.Ε. και θα ληφθούν υπ’ όψη για την συμμετοχή των κολυμβητών-τριών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών , Έφηβων – Νεανίδων, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών , Έφηβων – Νεανίδων καθώς και για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Στους αγώνες που έγιναν για πέμπτη φορά συμμετείχαν 280 αθλητές/τριες μεταξύ των οποίων και μέλη της προεθνικής ομάδας και οι επιδόσεις τους ήταν  όλες αξιόλογες. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά οι αγώνες μεταδόθηκαν ζωντανά μετά από την εγκατάσταση πεντακάμερου συστήματος βιντεολήψης και με υποβρύχια κάμερα υψηλής.

Στις οθόνες των θεατών εμφανιζόταν γραφικά επί των διαδρομών και στατιστικά στοιχεία του αγώνα.

Συνολικά απονεμήθηκαν 102 μετάλλια και τρεις αθλητές έπιασαν με τις επιδόσεις το πανευρωπαϊκό όριο.

Η διοίκηση και οι προπονητές του ΟΦΘΑ νοιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους τους συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους προπονητές, τους αθλητές και τους 60 φίλους και γονείς των αθλητών του συλλόγου, που σαν εθελοντές πλαισίωσαν την αγωνόδικο επιτροπή, αλλά και «έστησαν» το χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

Ευχαριστεί επίσης τον γιατρό του αγώνα Κόικο Ιωάννη και το Μικροβιολογικό Εργαστήριο Δημόκριτος που συνέδραμε με την παρουσία ασθενοφόρου στον αγώνα.



Ξεχωριστές ευχαριστίες στον φίλο μας Νίκο Σεβαστό, κάτοχο και διαχειριστή της γνωστής ιστοσελίδας Swim-news, που μας τίμησε με την παρουσία του για ακόμη μια φορά και κάλυψε φωτογραφικά τον αγώνα.


Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναγιώτη Ρέτζιο Εκπρόσωπο της εταιρείας ARENA που παραβρέθηκε για δεύτερη φορά στον αγώνα και ήταν και ένας από τους μεγάλους χορηγούς του αγώνα .

Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Βάϊο Χάρμπα , ο όποιος επιμελήθηκε άμεσα τα νέα ρεκόρ αγώνων, αλλά και την τελική κατάταξη των ομάδων.



Για άλλη μια φορά η Αλεξανδρούπολη προβλήθηκε πανελλαδικά και όχι μόνο, μέσω των κολυμβητικών αγώνων “ΦΑΡΟΣ – ΕΛΕΝΑ ΣΑΪΡΗ 2022“ όπου για τρεις μέρες στο κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» χτυπούσε η καρδιά της αθλητικής κολύμβησης της χώρας μας.

Ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε για ακόμα καλύτερες και μεγαλύτερες διοργανώσεις…

Ραντεβού του χρόνου στην επόμενη διοργάνωση!
Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">