Recents in Beach

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του σεμιναρίου αυτοάμυνας για γυναίκες

 


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη φάση του δωρεάν Σεμιναρίου Αυτοάμυνας για γυναίκες που διοργάνωσαν από κοινού το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης και ο Αθλητικός Σύλλογος «Απόλλων» Αλεξανδρουπόλεως. Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, υπό την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προπονητή πολεμικών τεχνών Master Ιωάννη Ζάχου, πλήθος γυναικών όλων των ηλικιών έδωσαν το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», στέλνοντας το μήνυμα της μηδενικής ανοχής στην έμφυλη βία. Ειδικότερα, αναδείχθηκαν αφενός η σημασία και τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης στην ενδυνάμωση των γυναικών και αφετέρου οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν πρακτικά στις τεχνικές αντίδρασης και αποφυγής, με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης και του αισθήματος της ασφάλειάς τους, μέσω της αυτοπροστασίας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν τόσο στον Προπονητή Ιωάννη Ζάχο για την αφιλοκερδή συμμετοχή του και την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων όσο και σε όλες τις γυναίκες της περιοχής που αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους, ώστε να συμμετάσχουν στο εν λόγω σεμινάριο.

Η μεγάλη ανταπόκριση και προσέλευση των γυναικών, επιβεβαιώνει πόσο διαχρονικά σημαντική και αναγκαία είναι η διοργάνωση τέτοιων σεμιναρίων, ενώ επίκειται η υλοποίηση της δεύτερης φάσης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">