Recents in Beach

"Αλέξη γερά να πέσει η Δεξιά."

 


Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός κατά την επίσημη  επίσκεψη του σήμερα στην Πάτρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Αλέξης Τσίπρας.

Κατα την άφιξη του στην πόλη και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία Αγ. Γεωργίου πλήθος κόσμου περίμενε να τον πλησιάσει να του σφίξει το χέρι και να του μιλήσει ενώ το σύνθημα που κυριάρχησε από τα στόματα του συγκεντρωμενου απλού κόσμου ήταν το: "Αλέξη γερά να πέσει η Δεξιά.".




Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κατά την επίσκεψη του μίλησε με καταστηματαρχες της πόλης και επαγγελματιες, συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους των κλαδων όπως και απλούς πολίτες σε διάφορα καταστήματα εστίασης της πόλης και άκουσε τα προβλήματα και τις άμεσες ανησυχίες τους  ενώ τέλος επισκέφθηκε την κεντρική γαλακτοκομικη βιομηχανία του Νομου και μίλησε με τους εργαζόμενους.

Ο κ. Τσιπρας κατά την επίσκεψη του στην πόλη δήλωσε: "Όπου βρεθώ σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε πόλη, σε κάθε αγορά, ίδια είναι τα προβλήματα και μεγάλη η αγωνία... Είναι φανερό και το καταλαβαίνουν πια καταναλωτές, μικρομεσαίοι, επαγγελματίες, τα νοικοκυριά, ο κόσμος που παίρνει τους λογαριασμούς ότι εδώ και μήνες πληρώνει μια τρομακτική αύξηση στους λογαριασμούς, τη λεγόμενη ρήτρα αναπροσαρμογής που είναι ρήτρα Μητσοτάκη...".





Λάμπρος Παπαδής 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">