Recents in Beach

#JobDay 45+ ετών, Μπορείς να περάσεις

 


Το Skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον», διοργανώνει το #JobDay 45+ ετών, μια δράση πλαισιωμένη από συνεντεύξεις εταιριών οι οποίες επιθυμούν να προσλάβουν προσωπικό που ανήκει στην ηλικιακή ομάδα των άνω των 45 ετών.

Θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δίνοντας τη δυνατότητα στο ενδιαφερόμενο και εργασιακά πληττόμενο αυτό κοινό των δύο πόλεων να διεκδικήσει μια θέση εργασίας. Η δράση της Αθήνας θα λάβει χώρα στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, ενώ αυτή της Θεσσαλονίκης στο Ολυμπιακό Μουσείο. Η ημέρα διεξαγωγής είναι η Πέμπτη 31 Μαρτίου και οι ώρες και για τις δύο πόλεις είναι 10:00-15:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Το #JobDay 45+ ετών  αποτελεί μια δράση για υποψηφίους 45 ετών και άνω που θέλουν να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας ή να αλλάξουν επαγγελματικό μονοπάτι απασχόλησης. Σκοπός είναι η παροχή ευκαιρίας στην ευάλωτη κοινωνικά ομάδα ανθρώπων 45 ετών και άνω να επιτύχουν την επαγγελματική τους αποκατάσταση και η ένταξή τους στο εργασιακό οικοσύστημα.


Με δεδομένη την ανάγκη της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας για επιπλέον αρωγή στην προσπάθειά της να ενεργοποιηθεί επαγγελματικά, το JobDay 45+ ετών λαμβάνει χώρα για τέταρτη φορά στην Αθήνα και για δεύτερη στη Θεσσαλονίκη. 


Μέσω του #JobDay 45+ ετών, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επιδιώκουμε να υποστηρίξουμε ουσιαστικά ανθρώπους με δυνάμεις, εμπειρία, δυνατότητες και ενέργεια, που επλήγησαν το τελευταίο διάστημα, στην προοπτική να ανατάξουν τη ζωή τους.


Οι υποψήφιοι-επισκέπτες του #JobDay 45+ ετών θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Να συναντήσουν εκπροσώπους εταιριών και να περάσουν από συνέντευξη εργασίας.

  • Να μιλήσουν προσωπικά με εξειδικευμένο μέντορα για το βιογραφικό τους σημείωμα & το LinkedIn προφίλ τους και σε πραγματικό χρόνο να επιφέρουν τις βέλτιστες αλλαγές σε αυτό.

  • Να έρθουν σε επαφή με coaches, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν, να αναπτυχθούν, να μάθουν πώς να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να διαχειρίζονται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

  • Να συζητήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους για εργασιακά ζητήματα εναρμονισμένα με τα νέα δεδομένα (μόνο στη Θεσσαλονίκη).

Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν το #JobDay 45+ ετών μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr και να ανεβάσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην αντίστοιχη φόρμα.

Η διοργάνωση του #JobDay 45+ ετών πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Υποστηρικτής: OXYZED

Food & drink partner: ΕΨΑ

Παράλληλες δράσεις: CAREER IN PROGRESS, ACTIONAID, ICF GREECE CHAPTER, ΙΝΕ - ΓΣΕΕ

Χορηγοί επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, WE 89,4, 1055 ROCK, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, VORIA.GR, ENALLAKTIKOS.GR, MAGDA’S NEWS, LIGHT RADIO.NET, THAT’S LIFE, CSRNEWS.GR, BUSINESS NEWS.GR, STARTUP.GR, EMEA.GR, SIGMA MEDIA GROUP, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, ECOZEN.GR, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ, PINK.GR, AGELIES ERGASIAS.GR, FLOW MAGAZINE, LET IT BE.GR, I ΠΟΡΤΑ, PIRAEUS365.GR, SETTLE.GR, STENTORAS.GR


Site: https://jobdays.gr/jobdays2022/jobday45-2022


Facebook Event: #JobDay 45+ στην Αθήνα! & #JobDay45+ στη Θεσσαλονίκη!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">