Recents in Beach

OKE: Διπλωματική γκάφα το ταξίδι Μητσοτάκη

 


 Σε διπλωματική γκάφα προχώρησε ο κ. Μητσοτάκης, αφού ο ίδιος επιδίωξε συνάντηση με τον Ερντογάν, που διεκδικεί τη μισή Ελλάδα, νομιμοποιώντας, έτσι, έμμεσα, τις εξωφρενικές τουρκικές απαιτήσεις, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομάδας Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ), Βασίλης Αναστασόπουλος.

      Η έμμεση νομιμοποίηση έγκειται στο γεγονός πως η διαπραγμάτευση με αυτόν που διεκδικεί το σπίτι σου, σημαίνει ότι στο τέλος κάτι θα του παραχωρήσεις και συνεπώς οφείλεις να μην πέσεις σε μια τέτοια παγίδα.

      Αντιθέτως, πρέπει να βάλεις τέλος στο θράσος του, εγκαταλείποντας την παθητική στάση δεκαετιών, η οποία έχει γεμίσει την ατζέντα τους, με παράνομες διεκδικήσεις και έχει αφήσει τη δική μας ατζέντα, κενή περιεχομένου.

      Η ορθή διπλωματική θέση της χώρας μας θα ήταν να παραλληλίσουμε το Ουκρανικό ζήτημα με το Κυπριακό, επαναφέροντας το ζήτημα της εισβολής – κατοχής της Κύπρου, η οποία είναι  αντίστοιχη με αυτήν της εισβολής – κατοχής της Ουκρανίας, ζητώντας την πλήρη εφαρμογή των  ψηφισμάτων του ΟΗΕ, που προβλέπουν την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από το νησί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">